Uusimmat

Olosuhteet hellivät hiihtolomalaisia parhaillaan Suomen Lapissa. Pookin aamusta Paavo soitteli Visit Ylläksen toimitusjohtajalle Kati Vehmakselle ja tiedusteli mitä kaikkea on tarjolla lomalaisille Ylläksen alueella.
Paavo Törmi Radio Pookin aamusta kyseli vähän alun tunnelmia Porista, keskusvaalilautakunnan sihteeriltä Iiris Lehdeltä
Turun kaupunki käynnistää yhteistyössä Turun polkupyöräilijät ry:n kanssa pyöräilyagenttikokeilun, jossa kerätään käyttäjälähtöistä tietoa kaupungin pyöräilyolosuhteista. Agenttien tuottamalla tiedolla luodaan uudenlaista kokonaiskuvaa ympärivuotisista pyöräilyn olosuhteista, haasteista ja kehityskohteista. Agenttivärväri, projektikoordinaattori Eetu Sonckille Pookin aamusta soitteli Paavo Törmi.
Vuoden 2024 Yhteisvastuukeräys kerää varoja nuorille, jotka kokevat syvää yksinäisyyttä tai ovat vaarassa syrjäytyä, menettää elämänhallintansa tai mahdollisuuden hyvään elämään. Keräys alkaa kynttilänpäivänä sunnuntaina 4.2.2024
Ouluhallissa ja sen piha-alueella 27-29.6.2024 järjestettävä Iskelmää ja Aurinkoa –festivaali hemmottelee perinteisen iskelmämusiikin ystäviä ensi kesänä keskellä Oulua. Pookin aamu selvitti asiaa perjantaina.
Tampereen ennakkoäänestys sujui hyvin ja mallikkaasti. Presidentin vaalin ensimmäisellä kierroksella Tampereella äänesti 53,6% äänioikeutetuista ennakkoon ja Pookin aamusta Paavo Törmi soitteli keskiviikkona Tampereen kaupungin keskusvaalilautakunnan toiselle sihteerille, lakimies Katja Korhoselle, joka vastasi Tampereella ennakkoäänestyksen sujuvuudesta. Milloin ennakkoääniä sitten aletaan laskemaan? Se selviää kuuntelemalla haastattelu.
Suomen Akatemia on myöntänyt akatemiapalkinnot Simo Hosiolle Oulun yliopistosta ja Timo Miettiselle Helsingin yliopistosta. Simo Hosio on toiminut vuodesta 2020 apulaisprofessorina ja joukkolaskennan tutkimusryhmän johtajana Oulun yliopistossa tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnassa. Palkinto myönnetään poikkeuksellisesta tieteellisestä rohkeudesta ja luovuudesta sekä toiminnasta tieteen yhteiskunnallisen vaikuttavuuden edistämiseksi.
Matti Määttä, eli Tiktokin ja instagramin Hopomasa86 vieraili tiistaina Pookin aamussa Paavo Törmin vieraana.
Peruskoulun katsomusaine on yhä useammalla elämänkatsomustieto.
Oulun Seudun Yrittäjänaiset ry:n puheenjohtaja, Emmi Kaijalaa haastatteli Pookin aamussa Paavo Törmi
Ensi viikolla järjestettävien Matkamessujen viestinnästä vastaava Anu-Eveliina Mattila jutteli matkailusta Marjan kanssa Pookin iltapäivässä.
EHYT ry:n viestinnän asiantuntija Maaret Väkinen kertoi Tipattomasta tammikuusta Pookin iltapäivässä.