Uusimmat

Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikkot tuo Ouluun ja kulttuuritalo Valveelle useita taiteilija- ja asiantuntija vieraita niin lähialueilta kuin muualta Suomesta. Lasten ja nuorten sanataideviikoista Pookin aamussa Paavo Törmille kertoi järjestäjien puolesta Anna Anttonen.
Radio Pooki on valittu vuoden radioksi tämän vuoden RadioGaalassa.
Radio Pooki on ehdolla vuoden radioksi valtakunnallisessa kilpailussa, joka ratkeaa RadioGaalassa 12.4. Finalistipaikka tuli myös vuoden radio-ohjelma ja vuoden ohjelmapäällikkö -kategorioissa.
Johanna Rantsin Lapinrundi ei alkanut eilen valoisissa merkeissä. Keikkabussi nimittäin hajosi noin 20km ennen Jyväskylää totaalisesti. Vaan eipä hätää, Elvis pelasti ja Johanna pääsee bändin kanssa illaksi Ylläkselle. Paavo selvitti Johannan keikkabussin kiemurat Pookin aamussa.
Tampereen Tappara voitti eilen päättyneen jääkiekon SM-liigan runkosarjan. Oulun Kärpät varmisti puolivälieriin kotiedun voittamalla viimeisessä ottelussaan Mikkelin Jukurit vieraissa maalein 2-3. Joukkueet kohtaavat myös 20.3 alkavissa puolivälierissä, joista voittaja selviää neljällä voitolla.
Radio Pooki aloitti lähetyksensä Raahessa 6.10.1989 taajuudella 94,8 MHz. Aloituksesta tulee lokakuussa kuluneeksi 35 vuotta. Tätä juhlistetaan tapahtumin koko vuoden ajan ympäri kuuluvuusalueen ja huipentuen lokakuussa Kempeleeseen Zemppi Areenalle.
Rajakauppa Suomen ja Ruotsin rajalla on vuosien saatossa muuttunut. Ennen haettiin peruselintarvikkeita, kuten voita ja sokeria, tänään ostoskorit täyttyvät limpsasta, energiajuomista ja karkeista. Yksi maailman suurimmista karkkikaupoista, Candy World, löytyy Haaparannalta. Candy World myykin nyt kevään lomaviikkojen aikana jopa 7000-10 000 kiloon irtokarkkeja viikossa. Candy Worldin myymäläpäällikkö Maarit Nyman-Pitkästä Pookin aamussa haastatteli Paavo Törmi.
Olosuhteet hellivät hiihtolomalaisia parhaillaan Suomen Lapissa. Pookin aamusta Paavo soitteli Visit Ylläksen toimitusjohtajalle Kati Vehmakselle ja tiedusteli mitä kaikkea on tarjolla lomalaisille Ylläksen alueella.
Paavo Törmi Radio Pookin aamusta kyseli vähän alun tunnelmia Porista, keskusvaalilautakunnan sihteeriltä Iiris Lehdeltä
Turun kaupunki käynnistää yhteistyössä Turun polkupyöräilijät ry:n kanssa pyöräilyagenttikokeilun, jossa kerätään käyttäjälähtöistä tietoa kaupungin pyöräilyolosuhteista. Agenttien tuottamalla tiedolla luodaan uudenlaista kokonaiskuvaa ympärivuotisista pyöräilyn olosuhteista, haasteista ja kehityskohteista. Agenttivärväri, projektikoordinaattori Eetu Sonckille Pookin aamusta soitteli Paavo Törmi.
Vuoden 2024 Yhteisvastuukeräys kerää varoja nuorille, jotka kokevat syvää yksinäisyyttä tai ovat vaarassa syrjäytyä, menettää elämänhallintansa tai mahdollisuuden hyvään elämään. Keräys alkaa kynttilänpäivänä sunnuntaina 4.2.2024
Ouluhallissa ja sen piha-alueella 27-29.6.2024 järjestettävä Iskelmää ja Aurinkoa –festivaali hemmottelee perinteisen iskelmämusiikin ystäviä ensi kesänä keskellä Oulua. Pookin aamu selvitti asiaa perjantaina.