Uusimmat

Salibandy on nopeasti kasvava liikuntalaji, joka soveltuu kaikille pelaajille ainakin jollekin tasolle saakka. Harrastajia on lähes 350 000 ja laji on edelleen kasvussa. Salibandyliiton toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta oli aamulla Paavo Törmin haastattelussa Pookin aamussa.
Touhu-Palveluista Juha Toppia haastattelee Jussi Häkkilä.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 2 Aki Sihvonen.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 2 Lare Siltala.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 2 Reijo Päkkilä.
Radio Pookin Aamussa jututettavina Sanserilta Sami Nieminen, Esko Ruuskanen ja Jonas Laakkonen. Aiheena kolmikon kanssa Oulun torilla päivystävä toripolliisi, joka on kaupunkin yksi kuvatuimmista kohteista ja selfie-kavereista.
Huvipuistoon valitaan jokaiseksi huvikaudeksi noin 650 kausityöntekijää, joista jokaista kutsutaan hupimestariksi, sillä heistä jokainen on mestari tuottamaan hupia. Hakea voi vaikkapa huvipuistopelimyyjäksi, kahvila- ja ravintolatyöntekijöiksi, sekä myymälänhoitajiksi. Linnanmäki tarjoaa kausityötä myös puutarhanhoitajina, järjestyksenvalvojina ja siistijöinä. Hupimestareita etsitään myös huvilaitteiden käyttäjiksi, lipunmyyjiksi sekä ohjelmatyöntekijöiksi.
Korona vaikuttaa koulujen ja varhaiskasvatuksen henkilöstöresursseihin koko maassa. Radio Pookin aamussa Paavo kyseli Raahen vs opetus-ja kasvatusjohtaja Kati Haaralalta mikä on tilanne Raahen kouluissa ja päiväkodeissa tänään.
Kantelu koskee Suomen valtion EU:n lainsäädännön vastaisesta toiminnasta koskien vesipuitedirektiivin täytäntöönpanoa
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 49 Vesa Holmala.
Torstaina eli aatonaattona lumisateet voivat tehdä ajokelistä paikoin huonon. Jouluruuhkassa maltti on valttia.
Marko Kailasmaa Raittiuden ystävät rystä oli Radio Pookin aamussa Paavo Törmin haastateltavana joulusta ja kehoitti antamaan lahjaksi lapsille raittiin joulun.