Pookin Aamu

Paavo Törmi

Pookin Aamu

Pookin Aamu herättelee sinut uuteen aamuun hyvän kotimaisen musiikin tahdissa. Pookin Aamu tuo ajankohtaiset paikalliset vieraat istahtamaan kanssasi aamupalapöytään ja työmatkalle. Ajatuksenjuoksukin herätellään uuteen päivään ja laitetaan töihin viimeistään kello 8 alkavassa Neropatti -tietokilpailussa. Pookin Aamu paketoi sinulle alueesi tärkeimmät uutiset ja tapahtumat joka arkiaamu kello 6-10.

Paavo Törmi

Olen ihan tavallinen rento Paavo, uskon Jumalaan ja Koivistoon.....

jo pienenä poikana selosti kaikki Rovaniemen Poromiehentien kiihkeät pihakisat harjanvarsi mikrofonina. Tuolloin kaikki muut tiesivät, että minä työskentelen joskus radiossa. Itse halusin joko mäkihyppääjäksi, tai veturinkuljettajaksi.

Ei tullut minusta mäkimiestä ja veturinkuljettajan ura tyssäsi näkötestiin. Onneksi jossakin välissä tajusin kuuluvani tänne radioon. Radio onkin ollut mukana lähes kaikissa elämäni suurissa hetkissä: Häät radioitiin suorana lähetyksenä tietämättäni, ensimmäisen poikani synnytyksestä tulin suoraan päivävuoroon toteuttamaan toiveita ja toisen poikani syntymään lähdin suoraan studiosta.

Elämäni tärkeimmät asiat ovat kotona Raahessa. Vaimo, kaksi mahtavaa poikaa ja just meille sopiva koti. Vaimo on kieltänyt aloittamasta mitään uusia harrastuksia, sillä hän tietää jo, että ne lipsahtavat mulla helposti liian vakavaksi suorittamiseksi.