Ensi- ja turvakotien liiton väkivaltatyön asiantuntija Riina Karjalaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Kajaanissa poliisi otti lauantaina kiinni miehen, joka meni täyden ostoskärryn kanssa ulos liikkeestä maksamatta ostoksiaan.
Poliisin mukaan alle 21-vuotiaiden väkivaltarikollisuus on kasvanut merkittävästi.
Poliisi etsii Oulussa tänä aamuna väkivalloin anastettua henkilöautoa, jonka rekisteritunnus on CJB-330.
Kliinisen hoitotyön asiantuntija Eija Murtoperää ja kätilö Kristiina Kiiskilää haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi pyytää havaintoja viime viikon torstaina Kemissä tehtyyn vakavaan väkivaltarikokseen.
Lapin käräjäoikeus vangitsi eilen poliisin vaatimuksesta rovaniemeläisen miehen todennäköisin syin epäiltynä virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja ampuma-aserikoksesta maanantain ja tiistain välisenä yönä Rovaniemen Pöykkölän kaupunginosassa tapahtuneessa piiritystilanteessa.
Lapin poliisi on huolestunut lasten ja nuorten sosiaaliseen mediaan levittämistä väkivaltaa sisältävistä videotallenteista.
Tuoreen selvityksen mukaan alaikäisten, erityisesti alle 15-vuotiaiden väkivaltarikosepäilyjen määrä on kasvanut merkittävästi viime vuosina.
Oulun Seudun Mäntykoti ry:n Kotiväki-hankkeesta Riitta Vesalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oikeusministeriö on myöntänyt Vuolle Setlementti ry:lle 160 000 euroa hankkeeseen, jonka tavoitteena on matalan kynnyksen tukipalveluiden kehittäminen ja laajentaminen seksuaaliväkivaltaa tai sen uhkaa kokeneiden tyttöjen ja naisten auttamiseksi haja-asutusalueilla.
Osa Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden työntekijöistä ryhtyy käyttämään haalarikameroita työssään ensi kuun alusta.
Kiusaamisen vastaisen työryhmän puheenjohtaja Mikko Nissistä haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan poliittiset piirijärjestöt tuomitsevat jyrkästi kaiken poliittisia toimijoita kohtaan kohdistetun ilkivallan ja väkivallan.
Oulun Teatterin torni valaistaan kahden viikon ajaksi oranssiksi.
Poliisi otti viime yönä kiinni Kuusamossa humalaisen miehen, joka oli häiriköinyt ja uhkaillut Taivalkoskella Koitilantien varressa asuntovaunuun majoittunutta pariskuntaa.