Posti on tehnyt hankintasopimuksen kolmesta uudesta lajittelukoneesta, joilla pystytään lajittelemaan aiempaa nopeammin, tarkemmin ja monipuolisemmin printtituotteita.
Rovaniemellä Syväsenvaaran omakotitaloalueella on ajettu kumoon useita postilaatikkotelineitä.
Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU hylkäsi valtakunnansovittelijan eilen jättämän sovintoehdotuksen.
Postinjakelua, käsittelyä ja kuljetusta koskeva lakko alkoi tänään kello kuusi.
Palvelualojen työnantajat Paltan ja Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n väliset valtakunnansovittelijan johdolla käydyt työehtosopimusneuvottelut eivät eilen tuottaneet ratkaisua, joten PAU:n ilmoittama lakko alkaa ensi maanantaina kello kuusi ja jatkuu sunnuntaihin 24. tätä kuuta saakka, ellei neuvotteluissa sitä ennen päästä ratkaisuun.
PAU tiedotti tänään kolmen viikon päästä alkavista työtaistelutoimenpiteistä, mikäli neuvottelutulokseen ei päästä sitä ennen. Posti arvioi lakon mahdollisia vaikutuksia parhaillaan ja tiedottaa tilanteesta, kun tarkemman arvion antaminen on mahdollista ja PAU on toimittanut viralliset lakkoilmoitukset. Posti on postimäärän rajun vähentymisen takia historiansa vakavimmassa tilanteessa ja seuraavina vuosina kirjemäärän lasku kiihtyy. Tämä tilanne löytyy edestä myös työtaisteluiden jälkeen. Posti toivoo, että sopimukseen päästään mahdollisimman pian. Posti on varautunut häiriötilanteisiin poikkeusjärjestelyillä.
Postilaatikon sijainnista äityneen riidan seurauksena toinen miehistä suihkutti jotain kaasua toisen naapurin kasvoille.
Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU aloitti viime yönä työtaistelutoimet vastalauseena työnantajan ilmoitukselle muuttaa alan työehtosopimuksia.
Oulun kaupungin yhteisökoordinaattori Helena Poukkasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Posti tekee muutoksia palvelupisteverkostoonsa.
Posti aloittaa yt-neuvottelut tämän kuun loppupuolella.
Viime päivinä on havaittu Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin työntekijöihin kohdistunutta tietojenkalastelua sähköpostilla.
Posti aloittaa yt-neuvottelut töiden uudelleenjärjestelyistä postipalveluissa ja hallinnossa.
Postin Oulun Hallituskadun myymälän palvelut siirtyvät K-Citymarket Raksilaan tammikuun lopussa. Hallituskadun myymälä suljetaan.
Tänä aamuna kello neljän jälkeen Pyhäjärvellä paloi roskakatos Tunturitie 20:n pihalla.
Posti aloittaa verkkokaupan pakettitoimitukset asiakkaille myös sunnuntaisin 12:ssa kaupungissa, mm. Oulussa.