Henkilöauto suistui tieltä eilen illalla Raahentiellä Limingassa.
Viikonlopun myrsky aiheutti jonkin verran sähkökatkoja, mutta isommilta vahingoilta on vältytty.
Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Uudenmaan ELY-keskuksilla on käynnissä yhteinen kokeilu, jonka tavoitteena on kerätä reaaliaikaista tietoa keliolosuhteista valtatie 4:llä sekä selvittää, miten kerättyä tietoa voidaan hyödyntää talvihoidon parantamisessa.
Pöllyävä lumi ja liukas keli on vaikeuttanut liikennettä Koillismaalla.
Keliolosuhteiden nopean muutoksen vuoksi Jokilaaksojen ja Oulu-Koillismaan pelastuslaitosten alueella oli eilen iltapäivällä lukuisia liikenneonnettomuuksia.
Oulun ja Lapin läänien alueella ilmoitettiin hätäkeskukseen eilisen aikana yhteensä 72 liikenneonnettomuutta.
Ilmatieteen laitoksen mukaan mustaa jäätä voi esiintyä paikoin länsirannikon läheisyydessä. Lisäksi lumisateet heikentävät ajokeliä Länsi-Lapissa ja Perämeren rannikolla.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja Oulun alueen alueurakoitsijana toimiva YIT Rakennus Oy testaavat kaliumformiaattia liukkaudentorjunnassa tänä talvena Kempeleessä Kempeleentien viereisen kevyen liikenteen väylällä. Tavoitteena on pitää väylä polanteettomana ja paljaana.
Ilmatieteen laitoksen mukaan huomenna saapuva sadealue tuo ensilumen maan itäosiin. Ajokeli muuttuu huonoksi etelästä alkaen lauhaa rannikkoseutua lukuun ottamatta.