Mies menehtyi henkilöauton ja rekan nokkakolarissa Oulussa

Henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä suoralla tieosuudella vastaantulevien kaistalle ja törmäsi vastakkaisesta suunnasta tulleen rekan keulaan. Menehtynyt oli yksin henkilöautossa. Rekan kuljettaja ja matkustaja saivat lieviä vammoja ja heidät kuljetettiin jatkotutkimuksiin. Poliisi ja tutkijalautakunta tutkivat tapausta.

Linnanmaan eritasoliittymässä uusia liikennejärjestelyjä Oulussa

Keskiviikosta lähtien ramppi jakaantuu kahteen haaraan, joista oikeanpuoleista uutta ramppia pitkin ajetaan Haukiputaan ja Rajakylän suuntaan. Vasemman puoleinen ramppihaara vie puolestaan Linnanmaan suuntaan.

Asuntosijoittamisen alueelliset erot kasvavat

Suomen Vuokranantajat ry:n ja Pellervon taloustutkimuskeskuksen asuntosijoittamisen tulevista tuotoista laatiman ennusteen pohjalta laaditussa kaupunkirankingissa houkuttelevimmiksi kaupungeiksi asuntosijoittajien näkökulmasta nousevat Rovaniemi, Kuopio ja Oulu.

Kilpailut

Uusimmat

Luonnonvarakeskuksen tutkija Jouni Tulosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Seinäjoella uusiksi tangokuninkaallisiksi kruunattiin Johannes Vatjus Haapavedeltä ja Pirita Niemenmaa Seinäjoelta. Marja kyseli tuoreiden kuninkaallisten tunnelmia kruunaamisen jälkeisenä aamuna.
Marja jututti onnellisia Neitosia Seinäjoen lauantai-illassa.
Rasvamonttu on palannut kesätauolta ja alkuun ampaistaan heti Alavieskaan. Jyrki Pokelan verstaalta ja pihapiiristä löytyy isoja ja pienempiäkin koneita. Kuvassa seppä itse ja harvinainen apumoottorikäynnisteinen Catepillar D4C vuosimallia -61.
Raahen Satama Oy:n toimitusjohtaja Kaarlo Heikkistä haastattelee Jussi Häkkilä.
Vs. kirjastotoimenjohtaja Esko Nousiaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Ari Stenius haastattelee Heidi Lumiahoa.
Kirsi-Maria Hiltunen ja Anne-Riikka Hanhela vierailivat Pookin lähetyksessä kertomassa Koikkela Kustannuksesta ja tekemistään kirjoista.