Nainen surmattiin Torniossa -poliisi kaipaa tietoja aviomiehestä

Poliisi tutkii Torniossa tiistaina ilmitullutta epäiltyä henkirikosta.

Noin kymmenen hehtaaria metsää ja maastoa paloi Kemijärvellä

Noin kymmenen hehtaaria metsää ja maastoa paloi eilen Kemijärvellä Ala-Katiskojärven pohjoispuolella.

Uupunut uimari pelastettiin Tornionjoesta

Pelastuslaitoksen pintapelastajat pelastivat kylmettyneen uimarin viime yönä Tornionjoella.

Kilpailut

Uusimmat

Torstaina käynnistyvä 33. Haapavesi Folk Music Festival on merkittävin kansan-ja maailmanmusiikin tapahtuma Pohjois-Suomessa ja samalla yksimonipuolisimmista kotimaisista musiikkitapahtumista. Folkkien Taiteellinen johtaja Teija Niku oli tiistaina aamulla Paavo Törmin haastateltavana Pookin aamussa.
Valentin Vaala -elokuvafestivaalin koordinaattori Ilmari Leppihalmetta haastattelee Jussi Häkkilä.
Taivalkoskelta kulttuurituottaja Tiina Luokkasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Museonjohtaja Eija Turusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kempeleen Kiri ja Pattijoen Urheilijat kohtaavat keskiviikkoiltana Superpesiksen runkosarjaottelussa Kempeleen Sarkkirannassa. Radio Pookin Päivässä tiistaina haastattelussa Teemu Isoketo (KeKi) ja Paavo Pelto (PattU). Toimittajana Joonas Hepola.
Armi Tenkula julkaisi tänään kesäisen lattarikappaleen, Se ei oo ilmoista kii. Armi piipahti studiossa Marjan juttusilla.
Kauppapuutarha Kukkiva Kunnaan Jussi Urmala kertoi Pookin iltapäivässä keskikesän puutarhakuulumisia.
Jaska Mäkynen nappasi Suomen ensimmäisen The Voice of Finland Senior -kisan voiton.
Marja soitteli Pookin iltapäivässä Aki Samulille joka juhlistaa tänään 40-vuotissyntymäpäiväänsä sekä uutta levyä ja kirjaa.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Tangofinalistit. Tänään kahavitellaan Lauri Ketosen seurassa.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Tangofinalistit. Tänään kahavitellaan Heta Halosen seurassa.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Tangofinalistit. Tänään kahavitellaan Janne Marja-ahon seurassa.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla ovat Tangofinalistit. Tänään kahavitellaan Hanna Hirvosen seurassa.
Kehonhuolloista vanhimpia keinoja on jooga. Jaana Rantanen kävi Urheilumajakan vieraana juttelemassa joogan ilosta ja hyödystä.
Tommi Laine on maailmanhuippuja racketlonissa eli neljän lajin mailapelissä. Mutta mitä Tommi ajattelee suomalaisetkin kentät täyttäneestä padelista? Siitä Urheilumajakassa.
Kouluratsastus on vaativa taitolaji, siinä pitää pärjätä hevosen kanssa - ja Urheilumajakan päivän vieras Iida Uusitalo pärjää. Onko hän peräti hevoskuiskaaja?
Ari Steniuksen jututettavana Helmarikapteeni Tinja-Riikka Korpela. Kuva: Riku Laukkanen.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 24 Hanna Ekola.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 24 Antton Ruusunen.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 24 Juha Korkiakoski.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 24
Rasvamontussa tervataan tällä kertaa vanhat moottorit Rajahaudassa Oulussa. Terwamotoristit on VMPK:n, eli valtakunnallisen Veteraanimoottoripyöräklubi ry:n Pohjois-Suomen aluekerho. Paikallisiin kerholaisiin kuuluvat myös ahkerat pyörämiehet Nurmen Risto ja Holmin Jukka. Kalustoon tutustutaan Riston kotiverstaalla Linnanmaan liepeillä ja Jukka ajoi tärkeän asian johdosta paikalle asiastatehden Kiimingin suunnilta. Pärisijöiden suhteen kaikkiruokaisen tallin isännän sydäntä lähellä ovat alkuperäiskuntoiset vanhat moottoripyörät ja vierailevan pyörämiehen ehdoton valinta on ollut vuosikymmenten ajan brittikalusto. Kokoelmasta mainittakoon Riston juuri unesta herätettävä vuoden 1955 CSepel ja ehkä ainokaisena maailmassa kasattavana oleva vuoden 1931 Excelsior AW11 Big Sport. Komeasti puolestaan kiiltelee Jukan ajama ja huollosta palautuva kaverin Norton Commando 850 1970-luvun lopulta. Ja vielä lisämausteena isän löytyneestä vuoden 1954 IC:stä piipahtaa kertomassa oman tarinansa naapurissa asuva kerholainen Hannu Suikki.
Rasvamontussa tutustutaan tällä kertaa betonin koviin koneharrastajiin Ruskonselällä Oulussa. Nuojuan Harri pyörittää paikallisessa Puolatien Boogien hallissa Oulun Betonikuljetus Oy:n toimintaa ja talon tiimi on pyhittänyt saman hallin tiloja myös vapaa-ajan koneharrastelulle. Kokoelmasta löytyy mm. Cadillacia, harvinainen viritelmä 70-luvun Coupe Taunuksesta ja Harley Parkinson moottoripyörät. Koneita on runsaasti ja osa niistä niistä on varastoitu myös kotitontille. Raskaan työn vastapainona mestari tahdittaa rumpalina kevyttämusiikkia ja jopa rokkia työpaikan yläkerran äijäluolasta löytyvässä treenikämpässä. Seuraavana otetaankin selvää, lähteekö peltien takomisesta kovempi jytke kuin menopelien konehuoneista!