Salama aiheutti tulipalon Ylivieskassa

Pelastuslaitoksen arvion mukaan salama sytytti vuonna 1999 rakennetun noin 250 neliöisen omakotitalon katon palamaan Ylivieskan Nevanperäntiellä tänään iltapäivällä. Ohikulkija teki hälytyksen. Palon syttymisen aikaan yksi talon asukas oli paikalla. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja

Jarno Itkonen toteutti haaveensa juhannuskeikoista - "Päätin vuosi sitten"

Tangoprinssi Jarno Itkonen julkaisi juhannusaattona Runnilla uransa ensimmäisen pitkäsoiton. Debyyttialbumi kantaa nimeä "Kauas kanssasi liitelen". Kuuntele haastattelu!

Oulun yliopistolle merkittävä lahjoitus

Keräystulos nousee yli 10 miljoonaan euroon

Pateniemen sahan museo avataan sunnuntaina 2. heinäkuuta neljän vuoden tauon jälkeen. Pohjois-Pohjanmaan museon amanuenssi Tuula Turunen oli Marjan haastateltavana Pookin iltapäivässä.
Kemin LumiLinna ja jäänmurtaja Sampo ovat suosittuja matkailukohteita, mutta nyt Kemi panostaa myös ympärivuotiseen matkailuun. LumiLinnastakin tulee ympärivuotinen vierailukohde. Marjan jututettavana Pookin iltapäivässä oli Kemin kaupungin kehittämiskoordinaattori Oili Ruokamo.
Pookin kuuntelija Lahjalla ei ole tapana vastata tuntemattomiin numeroihin, koska on lopen kyllästynyt kaikenlaisiin kaupustelijoihin.
Juhannuksen tulenkäyttö vaatii hyvää suunnittelua ja valvontaa. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö muistuttaa, että huolimattomuus grillauksessa ja kokonpoltossa uhkaa niin sytyttäjää, katsojia kuin ympäristöäkin. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön tiedotuspäällikkö Juha Hassila oli Marjan jututettavana Pookin iltapäivässä.
Aidon maalaisjuhannuksen taikaa on luvassa koko perheen juhlassa Turkansaaren ulkomuseolla. Musiikin, tanssin, tervan ja juhannusperinteiden lisäksi on mahdollisuus vaikka mennä naimisiin. Intendentti Patrik Franzén oli Marjan jututettavana Pookin iltapäivässä.
Jarkko Honkanen ja Taiga viihdyttävät lauantaina Nuijamiesten lavalla. Siitä starttaa heidän kesäkeikkansa. Keikoilla kuullaan tietysti myös maistiaisia äskettäin ilmestyneeltä Vaeltaja-levyltä. Jarkko kertoi kuulumisiaan Pookin iltapäivässä.
Kalle Komulainen piipahti Pookin iltapäivässä kertomassa, millaiset juhlat keskiviikkona on luvassa.
Oulujoki Teatteri esittää tänä kesänä Muhoksen kotiseutumuseolla komedianäytelmää Luontaishoitola Pehmokumpu. Ensi-ilta on ylihuomenna keskiviikkona. Marjan vieraana kävi näytelmän ohjaaja Sari Raatesalmi.