IL: Pave Maijanen on kuollut

Maijanen täytti syyskuussa 70 vuotta. Hän sairasti ALS-tautia, joka hänellä diagnosoitiin 2018.

Vainion Samuel ei tiedä onko tulossa vai menossa - kaksikeulainen Volgswagen Golf riemastuttaa Haapajärvellä

Rasvamonttu ei ole tällä kertaa varma mihin suuntaan mennään. Lähtöpiste on kuitenkin Haapajärven Oksava ja Samuel Vainion tuunaama kaksikeulainen Volgswagen Golf. Projekti on vielä keskeneräinen, mutta se on jo kerännyt erikoisuudellaan runsaasti huomiota mm. somessa. Projekti on ainut tiedossa oleva viritelmä kyseiselle automerkille. Kurkataanpa miltä menopeli näyttää tässä vaiheessa ja miten sen kokonaisuus toimiikaan. PS. yläpuolella olevan äänitteen pitäisi lähteä pyörimään oikealle :)

Tornio, Lappia ja Lapin AMK päivittivät kumppanuussopimuksen

Tornion kaupunki, Ammattiopisto Lappia ja Lapin ammattikorkeakoulu ovat päivittäneet kumppanuussopimuksen vuosille 2021-2023.

Uusimmat

Pakkaset tuovat punan poskille,mutta myös riskin vesijohtoputkien jäätymiselle. Voit pienentää riskiä muutamalla yksinkertaisella toimella. Jos putket kuitenkin jäätyvät, tilaa LVI-ammattilainen paikalle. LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ryn erityisasiantuntijaa, Juha-Ville Mäkistä haastattelee Paavo Törmi
Toiminnanjohtaja Olli Saari Suomen vapaa-ajankalastajajien keskusjärjestöstä muistuttaa, että alamittaiset ja rauhoitetut kalat on vapautettava myös talvella. Pilkkiminen on mukava talvinen harrastus, mutta vielä ei jäälle kannata mennä. Radio Pookin aamussa puhuttiin pilkkimisestä tiistaina. Paavo Törmi haastattelee.
Moottorikelkalla saa ajaa joko omilla maillaan, tai maanomistajan luvalla myös toisten mailla. Esimerkiksi bensa-asemalle voi ajaa vain silloin kun se sijaitsee luvallisen kelkkareitin välittömässä läheisyydessä. Kelkkailu on hyvä harrastus, mutta säännöt kannattaa taas kelkkakauden alussa kerrata. Liikenneturvan yhteyspäällikkö Petri Niska muistuttaa myös siitä, ettei jäille kannata vielä mennä kelkkailemaan. Paavo Törmi haastattelee....
Pelastuslaitokset saavat vuosittain lukuisia hälytyksiä uudenvuoden rakettien aiheuttamista palonaluista. Erityisen yleisiä ovat roskispalot, jotka monesti ovat tahallisesti aiheutettuja. Toisinaan raketti saattaa kuitenkin sytyttää roskat palamaan myös varomattoman käsittelyn takia. Riskienhallintapäällikkö Harri Pyyhtiä Jokilaaksojen pelastuslaitokselta kertoo miten ilotulitus tapahtuu turvallisesti.
Palveluesimies Markus Pekkalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Tutkija Helmi Ikosta Oulun yliopistosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Ravitsemusterapeutti Eija Orreveteläinen kertoi vinkkejä terveelliseen ruokavalioon ja painonpudotukseen.
Suomen Ladun aikuisliikunnan asiantuntija Hanna Okkonen jutusteli Marjan kanssa talviuinnista Pookin iltapäivässä.
Jarmo Lumpus kertoi Pookin iltapäivässä Latuhaukka-sivustosta.
Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkostosta viestinnän asiantuntija Maaret Väkinen oli Marjan jututettavana Pookin iltapäivässä.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Komiat-orkesterin Aleksi Yli-Sissala.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Komiat-orkesterin Aleksi Yli-Sissala.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Komiat-orkesterin Aleksi Yli-Sissala.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Komiat-orkesterin Aleksi Yli-Sissala.
Urheilumajakan toimittaa Ari Stenius.
Urheilumajakassa vuoden 2020 viimeisessä lähetyksessä vieraana pesislegenda Jarkko Kokko.
Mikko Manner vierailee Ari Steniuksen Urheilumajakassa.
Rasvamonttu kohoaa tällä kertaa pilviin Nivalassa. Pasi Keskisarja on luonut Maliskylällä sijaitsevalle pellolleen melkoisen sirkuksen. Elämyspuisto Crazylandista löytyy mm. itsetehtyjä koneita ja luomuksia kuuluisista nähtävyyksistä. Mainittakoon niistä nyt alkuun vaikka Apollo 11 kuuraketti, Titanic, sekä tuoreinpana teoksena taivasta halkova Eiffel-torni. Taiteilijaa kiehtoo eri maiden kulttuurit ja myös niiden ilmiöt. Ei siis ihme jos valikoimassa pönöttää venäläisen mossen ja amerikkalaisen avaruussukkulan lisäksi myös kyseisten maiden isot herrat!