Kuva: Mari Korpua

Poliisi tutkii perhesurmaa Oulussa - äidin epäillään surmanneen kaksi lastaan ja itsensä

25.01.2021 16:26 - Marja Ollakka

Oulun keskustassa olevasta majoitusliikkeestä löydettiin tänään kuolleena nainen ja kaksi lasta. Äidin epäillään surmanneen kaksi lastaan ja itsensä.

Oulun poliisille ilmoitettiin kadonneesta henkilöstä sunnuntaina. Asian selvittelyssä kävi ilmi, että Muhoksella asuva nainen ja hänen kaksi lastaan olivat poistuneet kotoa edellisenä iltana eli lauantaina. Lähtötietojen mukaan äiti ja lapset olivat poistuneet autolla, eikä heidän liikkeistään tai olinpaikastaan ollut muuta tietoa. 

Oulun keskustassa olevasta majoitusliikkeestä löydettiin tänään maanantaina kuolleena nainen ja kaksi lasta. Asian selvittelyssä kävi ilmi, että kyseessä ovat kadonneeksi ilmoitettu äiti ja lapset. Poliisi epäilee, että keski-ikäinen äiti on surmannut ensin lapsensa, yläkouluikäisen ja alle kouluikäisen, ja sitten itsensä. Tapahtumiin ei epäillä liittyvän ulkopuolisia henkilöitä.

Oulun poliisi jatkaa asian tutkintaa epäiltynä kahtena murhana ja kuolemansyyn tutkintana. Esitutkinta on alussa eikä poliisi tässä vaiheessa tiedota yksityiskohtia tapahtuneesta. Tutkintaa jatketaan teknisillä tutkimuksilla ja kuulemisilla, joilla pyritään selvittämään surmaan liittyviä olosuhteita. 

Kilpailut

Uusimmat