Syttymissyystä ei ole vielä tietoa.
Suojelubiologi Päivi Virnestä Metsähallituksen Luontopalveluista haastattelee Jussi Häkkilä.
Muhoksella Kirkkosaaren ja Montan uimarantojen vesissä on havaittu Oulun seudun ympäristötoimen mukaan runsaasti sinilevää.
Työt aloitetaan viikolla 22 ja ne jatkuvat marraskuun loppuun asti.
Muhoksen Kirkkosaaren uuteen siltaan tulee myös taidetta.
Mies menehtyi tänään tapaturmaisesti Muhoksella. Mies oli nostamassa laituria ylös henkilöautoon kiinnitetyn köyden avulla.
Huhtikuussa käynnistyneen Muhoksen Pällin vesivoimalaitoksen sillan peruskorjauksen valmistuminen tulee hieman myöhästymään alkuperäisestä aikataulustaan.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja Tornator ovat tehneet sopimukset, joilla valtion omistukseen siirtyy luontoarvoiltaan merkittäviä suoalueita noin 1326 hehtaaria.
Oulun poliisi on saanut selvitettyä tammikuussa Oulussa tapahtuneen perhesurman ja päättänyt asiaa koskevan esitutkinnan.
Autoa kuljettanutta 66 vuotiasta paikkakuntalaista miestä elvytettiin tapahtumapaikalla, mutta hän menehtyi elvytyksestä huolimatta. Auton kyydissä ei ollut matkustajia. Oulun poliisi tutkii onnettomuuden syytä.
Autiotalo paloi eilen Raahessa Paavolantiellä.
Touhula-päiväkotien yt-neuvottelut ovat päättyneet ja niiden lopputuloksena Touhulan toiminta päättyy kymmenessä päiväkodissa.
Hälytystehtävälle matkalla ollut poliisiauto törmäsi eilen Muhoksella Kajaanintien ja Kylmälänkyläntien risteyksessä edellä ajaneen henkilöauton perään.
Valtatien 22 liikenneympäristöä parannetaan Muhoksella välillä Honkala-Niementie.
Tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko on tänään myöntänyt Muhoksen jäähallin perusparannushankkeelle 750.000 euron suuruisen avustuksen. Päätöksen myötä vahvistui jäähallin peruskorjauksen toteutuminen tämän vuoden aikana.
Poliisi otti uhkaavasti käyttäytyneen miehen kiinni tänään Muhoksella.