Muhoksella syttyi eilen iltapäivällä suuri metsäpalo. Metsää palaa n. 250 hehtaarin alueella. Paloalue on tällä hetkellä rajattu. Päivystävä palopäällikkö Heikki Levòn kertoi lähetyksessä aamun tilanteesta.
Nivalassa Pääköntiellä nuotiosta levinnyt maastopalo työllisti pelastuslaitosta eilen iltapäivällä.
4H-säätiö on myöntänyt 12 valtakunnallista sekä 40 alueellista ja maakunnallista stipendiä.
Pohjois-Suomen aluehallintoviraston ja Valviran viime joulukuun alussa Muhoksen koulukoti Pohjolakotiin tekemässä valvonta- ja tarkastuskäynnissä todettiin, että Pohjolakoti on ryhtynyt asianmukaisiin korjaaviin toimenpiteisiin eduskunnan oikeusasiamiehen havaitsemien epäkohtien suhteen.
Muhoksen kunnan kouluissa ja päiväkodeissa on tämän vuoden alusta otettu käyttöön niin sanottu 50/50-menetelmä.
Poliisi pyytää havaintoja Muhoksella kadonneesta Raimo Leskelästä.
NOVA2-hankkeen projektityöntekijä Heidi Hahtolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Muhoksen lukion prosenttitaideteoksen tekijäksi on valittu kuvataiteilija Riikka Keränen Ristijärveltä.
Moni kunta pitää tuloveroprosenttinsa ennallaan ensi vuonna kireästä taloustilanteesta huolimatta.
Rasvamonttu pörräytti tällä kertaa Muhokselle. Ojalan Erkillä (yläkuvassa toinen oik.) on semmoinen motto, että jos kokoelmiin ei löydy sillä hetkellä erikoista vempainta, niin sitten tekaistaan semmoinen! Patalan Jari (oik.) ja Steniuksen Timo ovat myös pahasti keräilykärpäsen puraisemia.
Tyttöjen Superpesiksessä siirrytään tänään välierävaiheeseen.
Metsälinjaksi nimetyn uuden, noin 310 kilometriä pitkän voimajohdon rakentaminen Keski-Suomen Petäjävedeltä Muhokselle alkaa tulevana syksynä uuden voimajohdon perustustöillä sekä vanhan purettavan voimajohdon valmistelutöillä.
Muhoksen uuden lukion suunnittelussa ja rakentamisessa pilotoidaan uutta yhteistoiminnallista kokonaisvastuu- eli KVR-urakkaa. Rakennushankkeen toteutuksesta vastaava urakoitsija valikoitui yhteisissä työpajoissa, joissa samalla sovittiin hankkeen tavoitteista. Muhoksen uuden lukion rakentaminen käynnistyi kesäkuussa.
28.6.-1.7.2019 Muhoksella järjestettäviin Suviseuroihin odotetaan noin 80 000 vierasta. Suurtapahtuma tuo mukanaan jonoutumista tieliikenteeseen. Tapahtumalla on selkeää vaikutusta liikenteen sujuvuuteen etenkin eri puolilla Oulun seutua.
Osana Oulujoen monimuotoisuushanketta venereitti Oulun ja Muhoksen välillä kaikuluodataan Oulujoella.
Kulttuurituottaja Taija Jyrkästä Muhokselta haastattelee Jussi Häkkilä.