Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on aloittanut tiesuunnitelman laatimisen jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentamisesta valtatielle 22 välille Laitasaari-Kärnä.
Jätehuoltoviranomainen Lakeuden EKO -lautakunta on päättänyt, että Limingassa, Tyrnävällä, Muhoksella ja Utajärvellä otetaan ensi vuonna käyttöön jätehuollon perusmaksu.
Palo on syttynyt todennäköisesti rakennuksen ulkopuolelta. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja.
Rantalainen-konserniin kuuluva Oulun seudulla toimiva Tilitoimisto A. Karppinen on ostanut muhoslaisen M & R Tikkanen Oy:n koko osakekannan.
Muhoksen eilen kokoontunut kunnanvaltuusto valitsi kunnanjohtajaksi Kimmo Hinnon Haapavedeltä.
Muhoksen eilen kokkontunut kunnanhallitus esittää huomenna kokoontuvalle valtuustolle, että kunnanjohtajaksi valitaan Kimmo Hinno Haapavedeltä.
Muhoksen Montan kalojen ylisiirtolaite on otettu käyttöön.
Muhoksen kunnanjohtajan valintatyöryhmä haastatteli tiistaina kuusi hakijaa, joista soveltuvuusarviointeihin kutsutaan Kimmo Hinno Haapavedeltä, Ari Niskanen Muhokselta ja Jonna Tamminen Oulusta.
Muhoksen kunnanjohtajan valintatyöryhmä on päättänyt kutsua haastatteluun kuusi hakijaa.
Muhokselle Viskaalin tilan yhteyteen rakentuvan biokaasulaitoksen rakentaminen on edennyt aikataulussaan.
Oulun Maa- ja kotitalousnaisten ja ProAgria Oulun maisema- ja ympäristöasiantuntija Maarit Satomaata haastattelee Jussi Häkkilä.
Muhoksen musiikkipäivien taiteellista johtaja, sopraano Kaisa Rantaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Enersense on voittanut Fingridin julkisen hankinnan kilpailutuksessa sähköasemaurakan, jossa rakennetaan uusi Vaalan Nuojuankankaan muuntoasema sekä laajennetaan 110:n kilovoltin kytkinlaitosta.
Muhoksen kunnanjohtajan avoinna olevaan virkaan tuli määräaikaan mennessä kahdeksan hakemusta.
Oulussa Kellon Kiviniemestä viime viikon lopulla kadonnut muistisairas iäkäs nainen löytyi eilen puoliltapäivin Muhoksen Viskaalinmäeltä maastosta.
Henkilöauton kuljettaja loukkaantui lauantaina vakavasti ulosajossa Muhoksella Rovan kohdalla.