Uusimmat

Rattijuoppo pakeni poliisia viime yönä Kemissä.
Tutkinnanjohtajan vaatimuksesta pakkokeinoistunnot käytiin suljetuin ovin ja myös pakkokeinoistunnossa kertyneet asiakirjat julistettiin salassa pidettäviksi ratkaisun lopputulosta ja sovellettua lainkohtia lukuun ottamatta. Esitutkinta on kesken ja siksi poliisi ei kerro asian yksityiskohdista enempää tässä vaiheessa. Syytteen nostamisen määräpäiväksi määrättiin 23. syyskuuta.
Vesijettipartio teki yhteensä 87 tarkastusta ja osallistui yhdessä merivartioston kanssa useaan meripelastustehtävään. Vesillä liikkumisen suosion kasvu on huomattu poliisissa. Monet eivät tunne sääntöjä sekä lähtevät vesille myös alkoholin vaikutuksen alaisena.
Poliisi tutkii Kaustisella 16. tätä kuuta kadonneen nuoren miehen tapausta henkirikoksena.
Kaksi henkilöautoa kolaroi varhain eilen Oulussa Ruskonseläntiellä.
Lauantaina iltapäivällä kello 14.45 aikaan Limingassa valtatie kahdeksalla mitattiin liikennevalvonnan yhteydessä suuri ylinopeus.
Oulussa on kirjattu viime kuun alun jälkeen yli 200 polkupyörävarkautta.
Lapin käräjäoikeus on vanginnut torniolaisen miehen, jonka epäillään huijanneen lukuisia ihmisiä kesämökkien vuokraamisessa.
Poliisi on saanut kiinni kaksi nuorta miestä, joita epäillään Ylivieskassa tiistaina tapahtuneesta pahoinpitelystä.
Poliisi on selvittänyt Ylitorniolla maanantaina tapahtuneen auton ryöstön ja ottanut kiinni kaikki neljä tapauksesta epältyä henkilöä.
Ylivieskassa tapahtui tiistai-iltana klo 23.55 Ylivieskan kaupungintalon luona pahoinpitely, jossa kaksi nuorta miestä pahoinpiteli miestä ja naista potkimalla ja lyömällä.
Pariskunnan henkilöauto anastettiin eilen illalla Ylitorniolla väkivallalla uhaten.