Uusimmat

Somehäirinnästä kannattaa tehdä rikosilmoitus matalalla kynnyksellä ja ottaa tarvittaessa yhteyttä erilaisiin auttaviin järjestöihin. Poliisi kannustaa ilmoittamaan häiriköinnistä niin ikään matalalla kynnyksellä myös sosiaalisen median alustoille, sillä mikäli häiritsevistä profiileista ei ilmoiteta, alustat eivät tiedä puuttua niihin. Profiilien ilmiantaminen somealustoille on tärkeä ensitoimenpide somehäirintätapauksissa.
Profiilit ovat tekaistuja ja poliisi epäilee niiden takana olevan tosiasiassa kansainvälisten ammattirikollisten. Tekijät ovat saaneet rikoshyötyä muutamasta tuhannesta eurosta lähes sataan tuhanteen euroon. Rahansiirtoja on tehty useiden ulkomaisten pankkien kautta, jolloin rikollisia on mahdotonta jäljittää ja saada vastuuseen.
Asunnossa oli pengottu paikkoja ja anastettu mm. aseita, alkoholia ja käteistä rahaa. Pihalta oli myös anastettu 2005 vuosimallin kullan ja shamppanjanvärinen Yamaha Venture -merkkinen matkamallin moottorikelkka. Kelkan rekisteritunnus on 601-ZI. Poliisi pyytää ilmoittamaan tapaukseen liittyvistä havainnoista.
Meri-Lapin alueella on tullut esiin tapauksi, joissa kauppaliikkeessä on maksettu väärennetyllä 20 euron setelillä. Tapauksia on ollut Torniossa ja Pellossa.
Oulun poliisin esitutkinta epäillystä vanhukseen kohdistuneesta raiskauksesta Oulussa lokakuun puolivälissä on valmistunut.
Oulun käräjäoikeus vangitsi tänään kalajokiset 35-vuotiaan miehen ja 34-vuotiaan naisen todennäköisin syin epäiltynä murhasta.
Poliisi otti eilen illalla kiinni Oulussa Vihreäsaaressa poliisia pakoilleen autoilijan.
Poliisi tutkii asiaa tappona
Kuopion Kolmisopessa vajaa kaksi vuotta sitten elokuussa tapahtuneen linja-auto-onnettomuuden linja-auton vuonna 1951 syntynyttä pohjoissuomalaista kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, neljästä kuolemantuottamuksesta sekä 12:sta törkeästä vammantuottamuksesta.
Poliisi kaipaa tietoa Reisjärvellä vanhuksia häirinneestä henkilöstä.
Pohjanmaan poliisilaitoksen talousrikosyksikkö on saanut valmiiksi esitutkinnan koskien miljoonien eurojen rahanpesua.
Rovaniemen poliisille tuli viime yön aikana kolme erillistä tehtävää, joissa kaikissa roskakatos tai roska-astia sytytettiin tuleen.