Uusimmat

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista.
Autoa kuljetti 17-vuotias nuori mies, joka oli saanut ajokortin henkilöauton kuljettamiseen poikkeusluvalla 10 päivää aikaisemmin. Auton kyydissä oli 4 matkustajaa. Kuljettaja määrättiin ajokieltoon ja asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Oulun poliisi on aikaisemmin tiedottanut tutkivansa murhaa, jonka epäillään tapahtuneen 7.10.2018 Oulun koillispuolisella soramonttualueella. Tapaukseen liittyen Oulun käräjäoikeus on joulukuussa vanginnut neljä oululaista miestä epäiltynä osallisuudesta murhaan.
Oulun poliisilaitos on tiedottanut yhteensä yhdeksästä tällä hetkellä tutkinnassa olevasta alaikäisiin 10 - 15 vuotiaisiin tyttöihin kohdistuneesta epäillystä seksuaalirikoksesta Oulussa. Teot ajoittuvat kesään ja syksyyn 2018. Kaikissa teoissa epäillyt henkilöt ovat ulkomaalaistaustaisia nuoria miehiä. Suurimpaan osaan on liittynyt yhteydenottaminen sosiaalisessa mediassa. Rikoksiin liittyen poliisilla on tällä hetkellä kymmenen henkilöä tutkintavankeudessa.
Oulun poliisi otti lauantaina illalla kiinni Puolivälinkankaalla rattijuopon, joka törmäsi poliisiautoon.
Kittilän Levillä saksalaiset ja hollantilaiset miehet tappelivat perjantain ja lauantaina välisenä yönä ravintolan edustalla.
Oulun poliisilaitos on käynnistänyt uuden esitutkinnan neljästä uudesta seksuaalirikosepäilystä, jotka ovat kohdistuneet alle 15-vuotiaisiin tyttöihin. Epäiltyjen rikosten nimikkeet ovat tällä hetkellä raiskaus, törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Teot ovat tapahtuneet kesän 2018 aikana.
Poliisi on ottanut kiinni kolme henkilöä liittyen eiliseen Pudasjärvellä tapahtuneeseen tulipaloon ja epäiltyyn henkirikokseen.
Poliisi on ottanut tänä aamuna yhden henkilön kiinni liittyen Haukiputaan Kellon koulua koskevaan uhkaukseen.
Pudasjärvellä, Petäjäkankaantiellä syttyi aamulla tulipalo, jonka seurauksena omakotitalo paloi pahoin. Paloa tutkittaessa löydettiin talon lähistöltä ulkoa tien vierestä kuollut mies. Poliisi epäilee, että tapahtumiin liittyy henkirikos.
Poliisi takavarikoi eilen ilmeisesti räjähteiden valmistamiseen käytettäviä ainesosia Kemissä Takajärventiellä sijaitsevasta kerrostaloasunnosta.
Talosta anastettiin omaisuutta. Poliisi kaipaa havaintotietoja mahdollisista tekijöistä.