Uusimmat

Poliisi kiittää alueen asukkaita hyvästä keskinäisestä yhteistyöstä ja tiedonvaihdosta, mikä auttoi poliisia saamaan epäillyt kiinni tapahtuma-alueen välittömästä läheisyydestä.
Murto saattaa liittyä samaan sarjaan, jossa useampiin asuntoihin on murtauduttu heinäkuun alkupuolella Etelä-Lapin alueella.
Ranuan Asmuntissa yritettiin murtautua perjantaina klo 15.00 asuttuun omakotitaloon. Kolme miestä oli rikkonut talon oven, jonka jälkeen he olivat menneet taloon sisälle. Miehet olivat poistuneet paikalta nähdessään talon asukkaan. Rikosta tutkitaan törkeän varkauden yrityksenä.
Eilen julkaistu THLn jätevesitutkimus paljastaa, että kokaiinin käyttö on lisääntynyt myös Oulssa ja Rovaniemellä. Kemissä huumausaineiden käyttöä on saatu vähentymään.
Poliisi tulee vaatimaan tekijöitä vangittavaksi tiistain 18. kesäkuuta aikana.
Kevättalvella 2024 Tulli takavarikoi Torniossa huumelääkkeitä kahdella eri kerralla.
Ylinopeudet, autovarkauden yritys ja mopoilijan keuliminen työllistivät Oulun poliisia maanantaina.
Oulun käräjäoikeus vangitsi maanantaina 17. kesäkuuta taposta epäiltynä vuonna 1996 syntyneen miehen. Muut jutussa epäiltynä olleet on vapautettu.
Poliisi etsi partiota paennutta miestä Oulunsalosta useiden tuntien ajan usean partion voimin.
Sieppijärven hautausmaalla on kaadettu useita hautakiviä ja rikottu hautalyhtyjä. Teko on tapahtunut lauantai-illan 18.5.2024 klo 19 ja sunnuntaiaamun 19.5.2024 klo 12 välisenä aikana. Poliisilla ei ole tiedossa tekijää tai tekijöitä.
Oulun käräjäoikeus vangitsi kaksi henkilöä liittyen viime viikon torstain tapahtumiin Kärsämäellä.
Pelastuslaitos sai palon nopeasti sammumaan