Uusimmat

Poliisi tarkasti yhteensä 140 raskasta ajoneuvoa Oulussa keskiviikkona ja torstaina 20.–21. syyskuuta. Niistä yhdeksän joutui ajokieltoon kuntovikojen vuoksi.
Poliisi epäilee törkeästä pahoinpitelystä yhtä henkilöä, joka on uhrille ennestään tuttu. Kuulustelujen perusteella epäilty rikos olisikin tapahtunut yksityisasunnossa.
Miesten epäillään keränneen rahaa erilaisiin kohteisiin ilman rahankeräykseen vaadittavia lupia, eivätkä heidän keräämänsä rahat ole päätyneet luvatulle kohteelle. Epäilyn mukaan he ovat keränneet rahaa ainakin kuuromykille lapsille, jalkapalloseuralle sekä invalidien hyväksi.
Oulun Normaalikouluun kohdistui keskiviikkona iltapäivällä koulu-uhkaus.
Teko on kuitenkin keskeytynyt ja tekijä on poistunut paikalta. Poliisi tutkii asiaatörkeän varkauden yrityksenä.
Mies otti pyöräkuormaajan luvatta käyttöönsä ja aiheutti sillä mittavat vahingot Nuottasaaren tehdasalueella Oulussa. Poliisi otti miehen kiinni tehdasalueelta.
Syyttäjä on nostanut syytteen taposta vuonna 2003 syntynyttä miestä vastaan. Epäilty teko on tapahtunut iltapäivällä 4.5.2023 julkisella paikalla Oulun Kontinkankaalla.
Syyttäjä on nostanut syytteen 38-vuotiasta miestä vastaan taposta ja hautarauhan rikkomisesta. Teko on tehty 24.5.2022 uhrin asumassa kerrostaloasunnossa Ylivieskassa. Uhri ja tekijä tunsivat toisensa.
Kolme henkilöä kaappasi naisen autoonsa ja anastivat hänen käsilaukkunsa Köpsintiellä Pyhäsalmessa. Poliisi pyytää havaintoja tapahtumista ja auton liikkeistä.
Mies toimitettiin Kemin poliisivankilaan.
Autiotalo paloi viime sunnuntaina Kokkolan keskustassa.
Viikonloppuna ilotulitteita käytettiin Oulussa luvattomasti ja ympäristöä vaarantavasti. Poliisi puuttui vahingontekojen ja häiriökäyttäytymisten lisäksi lieviin pahoinpitelyihin.