Kuva: Ville Pohjonen

Oulun kaupungille kolme palkintoa Tärkeissä töissä -gaalassa

05.12.2023 09:14 - Ari Kettukangas

Palkittuja Oulun tekoja olivat digiarjen suositukset perheille, Luuppireitti-yhteistyömalli osana oululaista Oppilaan kulttuuripolkua ja kalusteet osana kestävää kiertotaloutta.

Oulun kaupunki sai kolme palkintoa Tärkeissä töissä -gaalassa. Kunta- ja hyvinvointialan kymmeniä innostavimpia kehittämistekoja palkittiin eilenTärkeissä töissä -gaalassa Helsingissä. Palkittuja Oulun tekoja olivat digiarjen suositukset perheille, Luuppireitti-yhteistyömalli osana oululaista Oppilaan kulttuuripolkua ja kalusteet osana kestävää kiertotaloutta. Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluissa laadittujen Digiarjen suositusten tarkoituksena on tukea vanhempia sekä lasten, nuorten ja perheiden parissa toimivia ammattilaisia ja muita tahoja digitalisoituneen arjen kasvatustehtävässä. Oulun kaupungin opetuspalveluiden ja museo- ja tiedekeskus Luupin yhteisen Luuppireitin tavoitteena on, että kaupungin koulujen oppilaat pääsevät yhdenvertaisesti vierailemaan Luupin kohteissa, ja että Luuppireitistä tulee yksi pysyvä kulttuuriopetuksen toimintamalli. Oulun kaupungissa kiertotaloutta edistetään monella taholla, ja toimintaa ohjaa vuonna 2021 hyväksytty Kiertotalouden tiekartta. Gaalassa palkittiin 56 innostavaa kehittämistekoa eri toimialoilta ja teemoista.

Lue myös: Tyrnävällä, Limingassa ja Utajärvellä toimiva DigiHelppi-Henkilöstön digitaidot kuntoon yhteistyöllä -kehittämishanke palkittiin

Kilpailut

Uusimmat