Tyrnävällä, Limingassa ja Utajärvellä toimiva DigiHelppi-Henkilöstön digitaidot kuntoon yhteistyöllä -kehittämishanke palkittiin

04.12.2023 08:48 - Jussi Häkkilä

DigiHelppi-hankkeen projektipäällikkö Heidi Niemelää ja projektikoordinaattori Nea Tuomaalaa haastattelee Jussi Häkkilä.

Tyrnävällä, Limingassa ja Utajärvellä toimiva DigiHelppi-Henkilöstön digitaidot kuntoon yhteistyöllä -kehittämishanke palkittiin tänään Kunta- ja hyvinvointialojen työnantajien KT:n ja kunta-alan pääsopijajärjestöjen Tärkeissä töissä -gaalassa Helsingissä digitaitojen ja digitalisaation edistämisestä hankkeen toimialueen kunnissa. Kuntien välille luodussa digitutorverkostossa verkoston digitutorit vinkkaavat ja neuvovat omien tehtäviensä ohessa työyksiköissään hyödynnettävien digisovellusten käytössä, olipa kyse sovelluksista tai toimialakohtaisista tietojärjestelmistä.
Hanke on myös viimeisen vuoden aikana ollut mukana tukemassa rakennustarkastajia heidän perustaessaan uudenlaisen yhteistyöfoorumin Tyrnävän, Limingan, Utajärven, Muhoksen, Kempeleen, Iin, Vaalan ja Lumijoen rakennustarkastajille.
Hankkeessa tehdyt esimerkilliset kunta-alan digitalisaatiota edistävät ja organisaatioiden oppimisen rajoitteita purkavat kehittämisteot ovat kaikkien Suomen kuntien hyödynnettävissä omien organisaatioidensa kehittämisessä.

Lue myös: Vuoden digitukiteko -kunniamaininta Ouluun

Kilpailut

Uusimmat