Hailuodon, Pohjolan, Posion, Sallan, Tyrnävän, Utajärven ja Ylitornion Osuuspankit suunnittelevat yhdistymistä.
Oulun Seudun Sähkö kertoi eilen rakentavansa aurinkosähköpuiston Utajärven Loukkaanarolle noin 25 hehtaarin alueelle yhteistyössä Oomi Solar Oy:n kanssa.
Aholan Maito Oy:n kosteikko on ensimmäinen ennallistamistoimenpide heikkotuottoisella turvepellolla, jonka toteutumista Valio osaltaan tukee.
Luonnonperintösäätiö on ostanut Suojellaan elinpiirejä linnuille -kampanjaan tulleilla alueellisilla täsmälahjoituksilla Utajärveltä 14:n hehtaarin metsäpalstan, joka nimetään sijaintinsa mukaan Leppijoen lintumetsäksi.
Pelastuslaitoksen pintapelastajat pelastivat eilen jäälautalla joessa ajelehtineen pienen koiran Utajärvellä.
Hakekuivuri paloi tänä aamuna Utajärvellä Varastotiellä.
Utajärven kunnanjohtaja Anne Sormusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Jätehuoltoviranomainen Lakeuden EKO -lautakunta on päättänyt, että Limingassa, Tyrnävällä, Muhoksella ja Utajärvellä otetaan ensi vuonna käyttöön jätehuollon perusmaksu.
Skarta Energy on tehnyt yli 70:n miljoonan euron investointipäätöksen koskien Utajärven kuntaan rakennettavaa aurinkopuistoa.
DigiHelppi-hankkeen projektipäällikkö Heidi Niemelää ja projektikoordinaattori Nea Tuomaalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Ari Kettukankaan jututettavana suvun 4. polven ja K-Market Meiramin nykyinen kauppias Mika Kemilä.
NYAB on sopinut kantaverkkoyhtiö Fingridin kanssa Utajärven Utasen ja Oulun Isokankaan 110:n kilovoltin sähköasemien kytkinlaitosten laajennushankkeista.
Varasto ja halkovaja paloivat eilen illalla Utajärven Mustantiellä.
Kiiminkijoen ylittävä silta Utajärven Kurimonkoskella on jouduttu sulkemaan sillan kantavissa palkistoissa havaittujen vaurioiden takia.
Ympäristöasiantuntija Marjaana Ahokumpua Metsähallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Vahinkojen määrästä ei ole tietoa. Onnettomuudesta ei ole aiheutunut henkilövahinkoja.