Havainto tehtiin keskiviikkona
Yksivuotias lapsi menehtyi eilen iltapäivällä liikenneonnettomuudessa Tyrnävällä.
Näyttelyn kuraattori, vastuumuseotutkija Tuija Visuria Oulun taidemuseosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Paperilastissa ollut rekka syttyi eilen iltapäivällä tuleen nelostiellä Tyrnävällä Ala-Temmeksen risteyksen eteläpuolella.
Maastopalot työllistivät eilen pelastuslaitosta mm. Tyrnävällä, Raahessa, Sallassa ja Siikajoella.
Tietyöt aiheuttavat Tyrnävällä ja Lumijoella haittaa touko-lokakuun välisenä aikana.
Tyrnävän kunnan kehittämispäällikkö Janna Kumpulaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Tyrnävän Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Kukkohovia haastattelee Jussi Häkkilä.
Eija Kantola ja Omega tanssittavat lauantaina Tyrnävällä Pookitansseissa. Marja soitteli Eijalle Pookin iltapäivässä.
Lehtori Pirre Alppista Kuulammen koululta haastattelee Jussi Häkkilä.
Tyrnävän Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Kukkohovia haastattelee Jussi Häkkilä.
Rasvamontun kamerat, valot ja ääni ovat tällä kertaa valmiina Kolmikannassa Tyrnävällä! Mökin nimellä kutsuttu "Kujanperän Martti", eli Suutarin Martti tuntee koneistajana moottorit läpi kuin omat taskunsa. Omassa kokoelmassa on myös ehtinyt tulla jos mennäkkin erilaisia koneita ja menopelejä. Harrastusta on rajoittanut tilan puute ja viimeisin poistoinventaario niihin tapahtui menneenä syksynä. Tuolloin maailmalle lähti mm. Kittilän ensimmäinen Volga ambulanssi 60-luvulta. Tallista kuitenkin löytyy edelleenkin harvinaisuuksia ja yksi niistä on saman merkin ja ikäluokan musta henkilömalli, joka päätyi aikanaan Taivaan tulet tv-sarjaan hääautoksi. Seuraavaksi otetaankin selvää, onko suutarin lapsilla kenkiä ja miksi ne on kolmikantaisia!
Tyrnävän kunta ja Tyrnävän Yrittäjät ovat palkinneet Tyrnävän vuoden yrityksenä Lumiliike Oy:n, joka tarjoaa talvikunnossapidon palveluita Oulun alueella, Kempeleessä ja Oulunsalossa.
Rasvamonttu syynää tällä kertaa kapallisen koneita Tyrnävällä. Tervon Pekan monipuolista työpersoonaa ja konekokoelmaa ei tosin tahdo saada rajattua mihinkään muottiin eikä raameihin. Mestari löytyy mikin eteen Metsähaan kylältä, särkyneen toiveen karjatilalta. Kyseessä on entinen lypsykarjatilallinen, joka hankkii nykyisin leipänsä mm. rakennushommista. Pihalla olevat härvelitkin ovat tuoneet harrastuksen lisäksi särvintä pöytään. Kokoelma siis koostuu monipuolisesti työn ja huvin parista tutuista pärisijöistä. Tutustutaanpaa valikoimaan ja otetaan myös selvää, mitä tarkoittaa kylällä liikkuva huhu "kuuden pyörän Pekasta"!
Tämän vuoden Tuottava idea -kilpailun valtakunnallisen yrityssarjan voittanut BioSO4 Oy testaa yhdessä Tyrnävän kunnan ja maatalousyrittäjä Heikki Markuksen kanssa erilaisten viljelyravinteiden suodatusta peltojen salaojista ja valumavesistä sekä mahdollisuutta palauttaa ravinteet takaisin viljelijöiden käyttöön.
Tyrnävän perunamarkkinoista kävi kertomassa markkinapäällikkö Veli-Matti Hietikko.