Kuva: Mari Korpua

Oulu kyselee asukkailta ja opiskelijoilta kehitysideoita

14.11.2023 08:43 - Jussi Häkkilä

Oulun kaupunki järjestää tässä kuussa kaksi kyselytutkimusta, joissa tiedustellaan opiskelijoiden ja asukkaiden tarpeita, odotuksia ja ajatuksia.

Oulun kaupunki järjestää tässä kuussa kaksi kyselytutkimusta, joissa tiedustellaan opiskelijoiden ja asukkaiden tarpeita, odotuksia ja ajatuksia. Kuntalaisille suunnatussa Strategisen suunnan vetovoimatutkimuksessa selvitetään oululaisten arvoja ja näkemyksiä kotikaupungistaan. Kyselyssä selvitetään, kuinka hyvin kuntalaiset tuntevat kaupungin strategiset tavoitteet ja minkälaisiin asioihin Oulun tulisi heidän mielestään tulevaisuudessa panostaa.  
Opiskelijakaupunki Oulu -kysely keskittyy opiskelijoiden näkökulmiin. Tutkimuksessa opiskelijoita pyydetään jakamaan ajatuksiaan siitä, minkälainen opiskelijakaupunki Oulu on sekä minkälaisia kehityskohteita opiskelijat kaupungissa näkevät. Eilen Oulun nettisivulla avautuneisiin kyselyihin on vastausaikaa kolme viikkoa.

Lue myös: Kysely: Oulaisten keskustan aluetta pidetään ankeana -kuntalaiset haluaisivat siistiä ympäristöä, elävöittää näyteikkunoita ja saattaa tyhjät tilat käyttöön

Kilpailut

Uusimmat