Pohjois-Pohjanmaan pelastuslaitokselta pelastuspäällikkö Mika Haverista haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupunki järjestää tässä kuussa kaksi kyselytutkimusta, joissa tiedustellaan opiskelijoiden ja asukkaiden tarpeita, odotuksia ja ajatuksia.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen strategia- ja talousjohtaja Anu Vuorista haastattelee Jussi Häkkilä.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta kehittämispäällikkö, vastaava tutkija Suvi Parikkaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Tutkimukseen kutsutaan 2 800 satunnaisesti valittua yli 20-vuotiasta oululaista. Tutkimuksessa selvitetään muun muassa asukkaiden terveydentilaa, elämänlaatua, osallisuutta sekä kokemuksia sosiaali- ja terveyspalveluista. Tutkimuksesta saatavien tietojen avulla voidaan seurata asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia ja kehittää kaupungin palveluja.
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soiten tekemän nuorten mielenterveyspalveluita koskevan kyselyn mukaan tietoa nuorille tarjottavista mielenterveyspalveluista on lisättävä.
Konsultointi Karhulat Oy:stä arkkitehti Matti Karhulaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupunki kysyi viime viikolla robottipuheluilla mielipiteitä kaupungin osallisuus- ja vaikuttamismahdollisuuksista sekä niiden kehittämistarpeista.
Oulun Veden asiakkaat ovat asiakaskyselyn mukaan kokonaisuudessaan tyytyväisiä vesilaitoksen palveluihin.
Pohjois-Pohjanmaan asukkaita kutsutaan vastaamaan hyvinvointialueen arvoihin liittyvään kyselyyn.
Kemin Yrittäjät ry:n ja Kemin kaupungin kemiläisille yrityksille tekemän kyselyn mukaan yrittäjät kokevat haasteita työvoiman saannissa ja parannettavaa nähdään mm. kaupungin hankintojen toteuttamisessa.
Oulun kaupunki ja Oulun yliopisto toteuttavat ensi maanantaina Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon asukkaille ja yrittäjille puhelinkyselyn, jossa tiedustellaan mielipiteitä entisten kuntakeskusten tilanteesta ja tulevaisuudesta.
Palvelupäällikkö Lotta Löfbergiä Oulu10-palveluista haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupungin monikulttuurikeskus Villa Victor kerää tällä viikolla maahanmuuttajilta puhelimitse kokemuksia palvelustaan ja sen saavutettavuudesta.
Oulun kaupungin keskitetyn asiakaspalvelun Oulu 10:n palvelupäällikkö Lotta Löfbergiä haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan alueen asukkaiden näkemyksiä sosiaali- ja terveyspalveluista kartoitetaan kyselyllä. Tehdään yhdessä hyvä sote -kyselystä Pookin iltapäivässä kertoi sote-palvelustrategiatyön projektipäällikkö Anu Vuorinen.