Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiön 16-kerroksisen tornitalon peruskivi muurattiin eilen Oulun Välkkylässä.
Erikoissuunnittelija Ulla Matturia Metsähallituksen Luontopalveluista haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun teatteri sekä Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun ja Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijat etsivät yhteiskunnallista teatteria yhteisellä kurssilla marraskuussa.
Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOL on valinnut vuoden opeopiskelijaksi Heli Lounilan, joka on valmistumassa tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta.
Huoltovarmuuskeskus käynnistää koululaisten ja toisen asteen opiskelijoiden koronatestien jaon kunnille ja kuntayhtymille.
Oulun yliopiston ylioppilaskunta ja Oulun yliopisto ovat saaneet 236 600 euroa opetus- ja kulttuuriministeriöltä opiskelijoiden hyvinvointiin.
Suomen oppisopimusosaajat ry:n hallitus ja valintaraati on palkinnut vuoden yrittäjä-oppisopimusopiskelijana johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon keväällä ammattiopisto Lappiassa oppisopimuskoulutuksella suorittaneen Elina Pietilän.
Koululaisille ja opiskelijoille suunnattu Opi museossa -viikko järjestetään tällä viikolla nyt jo kahdettatoista kertaa.
Oulun yliopiston opiskelijavalintojen tulokset ovat valmistuneet.
Oulun kaupunki tarjoaa tulevana kesänä noin 900 kesätyöpaikkaa yli 18-vuotiaille opiskelijoille.
Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry on myöntänyt stipendin seitsemälle esimerkilliselle maahanmuuttajaopiskelijalle.
Vuoden 2020 oppisopimusopiskelijana palkittiin kaksi opiskelijaa, sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta lähihoitaja Miska Mikkonen Turusta ja Ammattiopisto Lappian logistiikan perustutkinnosta autonkuljettaja Matias Tyystälä Kemistä.
Oulun ammattikorkeakoulun vuoden opettajaksi on valittu sosiaalialan lehtori Aira Vähärautio.
Oulun yliopiston opiskelijavalintojen tulokset on julkaistu.
Raahen Kauppaoppilaitoksen Stipendirahasto ja Juhlarahasto on jakanut neljä stipendiä opiskelunsa päättäville opiskelijoille.
OSAO:n kuntayhtymäjohtaja-rehtori Jarmo Paloniemeä haastattelee Petri Alminoja.