Kuva: Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

Linja-autoyhteydet Kalajoelta ja Oulaisista Helsingin ja Jyväskylän suuntaan paranevat lokakuun alussa

26.09.2023 15:08 - Ari Kettukangas

Muutosten seurauksena Kalajoelta ja Oulaisista syntyy uusia vaihdollisia linja-autoyhteyksiä Helsingin ja Jyväskylän suuntaan. Myös Oulaisten ja Haapaveden välillä käynnistyy uusi vuoro. Muutosten myötä matka-aika erityisesti Jyväskylän suuntaan lyhenee.

Linja-autoyhteydet Kalajoelta ja Oulaisista Helsingin ja Jyväskylän suuntaan paranevat lokakuun alussa. ELY-keskusten mukaan Kalajoen, Merijärven, Oulaisten, Haapaveden ja Kärsämäen välisiin koulupäivien linja-autovuoroihin tehdään muutoksia 2.10. alkaen. Muutosten seurauksena Kalajoelta ja Oulaisista syntyy uusia vaihdollisia linja-autoyhteyksiä Helsingin ja Jyväskylän suuntaan. Myös Oulaisten ja Haapaveden välillä käynnistyy uusi vuoro. Muutosten myötä matka-aika erityisesti Jyväskylän suuntaan lyhenee. Matka-aika Jyväskylästä Kalajoelle on nopeimmillaan alle viisi tuntia ja Oulaisiin alle neljä tuntia. Tähän asti nopeimmat reitit Kalajoelta ja Oulaisista Jyväskylään ovat kulkeneet Tampereen tai Seinäjoen kautta. Kaikkiin Kalajoen ja Kärsämäen välillä kulkeviin vuoroihin sisältyy linja-auton vaihto Oulaisissa.

Lue myös: Poliisi valvoi tehostetusti turvavöiden ja matkapuhelimen käyttöä liikenteessä Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla - kännykkään puhumisesta ajon aikana 100 euron sakko

Kilpailut

Uusimmat