Uusien vuorojen tavoitteena on parantaa mm. Oulun ja Pudasjärven välistä työmatkaliikennettä molempiin suuntiin sekä asiointiliikennettä Kuusamon suunnasta Ouluun.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen teettämä Oulujokivarren joukkoliikenteen palvelutaso- ja linjastosuunnitelma on valmistunut.
Talven 2022–23 aikataulut astuvat voimaan huomenna Raahen seudun kuntien välisessä joukkoliikenteessä sekä reiteillä Oulu – Raahe ja Oulu – Oulainen.
Talven 2022–23 joukkoliikenteen aikataulut astuvat voimaan huomenna Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen hankkimassa Koillismaan kuntien välisessä joukkoliikenteessä Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin välillä.
Oulun Taksipalveluiden ajamien vuorojen siirto väliaikaisille liikennöitsijöille aikaistuu, koska yhtiö on ilmoittanut, ettei se pysty hoitamaan vastuulleen kuuluvia vuoroja kesäaikataulukauden loppuun saakka.
OTP Travel on tiedottanut Oulun kaupungille, että se peruuttaa ke 12.1. noin 250 bussivuoroa kuljettajavajeen vuoksi.
Yli puolta Oulun seudun joukkoliikenteestä hoitava liikennöitsijä Oulun Taksipalvelut Oy on ilmoittanut, että viidesosa sen kuljettajista on poissa töissä ja että suurimmalla osalla syynä poissaoloon on sairastuminen koronaan tai lääkärin määräämä karanteeni.
Maanantaista 3.1.2022 alkaen Oulun seudun busseissa ei toistaiseksi voi ostaa bussilippuja käteisellä. Syynä tilapäiseen muutokseen on Oulun koronatilanne. Menettelyllä suojataan matkustajien ja kuljettajien terveyttä.
Osana suunnittelua toteutetaan kysely, jonka tarkoituksena on selvittää asiakkaiden tyytyväisyyttä alueen joukkoliikenteen nykytilaan ja kartoittaa kehittämistarpeita esimerkiksi vuorotarjontaan.
Kesäkauden aikataulut ovat voimassa 10. elokuuta saakka. Katutöistä ja juhlapyhistä johtuvat muutokset aikatauluihin päivitetään nettiin.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt joukkoliikenteen koronatukea kaupunkiseuduille.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen teettämä Raahen seudun joukkoliikenteen palvelutaso- ja linjastosuunnitelma 2021 on valmistunut.
Oulun kaupungin kestävän liikkumisen suunnitelma on valmistumassa.
Käteistä rahaa on mahdollista taas käyttää maksuvälineenä Oulun joukkoliikenteen busseissa maanantaista 15.2.2021 alkaen.
Oulaisten Liikenteen lupsakkaa kyytimiestä jututtaa Ari Kettukangas.
Keväällä aloitetun selvitystyön tavoitteena oli tuottaa tietoa Ruskon työmatkaliikenteen nykytilasta, tunnistaa kestävien kulkutapojen kehittämistarpeita sekä ideoida ratkaisuja kestävien kulkumuotojen osuuden kasvattamiseksi. Selvityksessä on painotettu erityisesti joukkoliikenteen kehittämistarpeita ja suunniteltu jatkokehityksen pohjaksi mahdollinen uusi työpaikkalinja, joka Oulun kaupungin on tavoitteena käynnistää pilottina.