Kuva: Business Finland

Rahoitusta uusille veturiyrityksille, mm. Bittiumille

30.03.2023 10:21 - Jussi Häkkilä

Business Finland on tehnyt positiiviset rahoituspäätökset yhdelle uudelle veturiyritykselle, Konecranesille, sekä viidelle haastajaluokan veturiyritykselle, jotka ovat Bittium, Danfoss, Orion sekä Ponsse ja Epec yhdessä.

Business Finland on tehnyt positiiviset rahoituspäätökset yhdelle uudelle veturiyritykselle, Konecranesille, sekä viidelle haastajaluokan veturiyritykselle, jotka ovat Bittium, Danfoss, Orion sekä Ponsse ja Epec yhdessä. Business Finland voi rahoittaa veturiyritystä 20:lla miljoonalla eurolla, ja haastajaluokan vetureita kymmenellä miljoonalla. Lisäksi Business Finland varautuu rahoittamaan veturiyrityksen ekosysteemiä yhteensä 50:llä miljoonalla eurolla ja haastajaluokan veturien ekosysteemiä 20:lla miljoonalla.

Aiemmin sekä nyt rahoitettavat yritykset sitoutuvat yhteensä 375:n miljoonan euron tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan lisäyksiin rahoitettujen projektiensa aikana.

Lue myös: ELY-keskukselta 8,5 miljoonaa Kemi-Tornio-alueen pienten ja keskisuurten yritysten kehittämiseen ja investointeihin

Kilpailut

Uusimmat