Rieska-Leader ry:n hallitus puoltaa yhdeksän yrityshankkeen sekä neljän yleishyödyllisen hankkeen rahoittamista.
Eniten keksintöilmoituksia tehtiin tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnassa, 22 kappaletta. Teknillisessä tiedekunnassa ilmoituksia tehtiin 13 sekä biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunnassa 10. Viime vuonna Oulun yliopisto lähti patentoimaan seitsemää keksintöä. V
Naalin suojelu on saanut 2,3 miljoonaa euroa rahaa EU:lta.
Kalajoen matkailusektori on tehnyt valmisteluja merkittävää kansainvälistä lanseerausta varten. Matka 2024 -messujen ammattilaispäivillä Kalajoki näkyy sekä osana Bothnian Coastal Route -hanketta että uutta Visit Arctic Coast markkinointiyhteisöä.
Koneen Säätiö jakoi perjantaina yhteensä yli 44 miljoonaa euroa 350:lle hankkeelle.
Kokkolan kaupungin rakennuspäällikkö Veli-Matti Isoahoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Rieska-Leader ry:n hallitus on myöntänyt rahoitusta kolmelle yrityshankkeelle sekä neljälle yleishyödylliselle hankkeelle.
Rieska-Leader ry:n hallitus puolsi viime kokouksessaan kahdeksan yrityshankkeen sekä kolmen yleishyödyllisen hankkeen rahoittamista.
Finnveran myöntämän rahoituksen määrä väheni Pohjois-Suomessa selvästi kaikissa kolmessa maakunnassa sekä kaikilla päätoimialoilla matkailualaa lukuun ottamatta.
Euroopan unioni on myöntänyt huomattavan, lähes kahden miljoonan euron rahoituksen hankkeelle, joka keskittyy pohjoisen alueen liikenne- ja logistiikkajärjestelmän kehittämiseen.
Kaikki Oulun vaalipiirin kansanedustajat ja varaedustajat tekivät vaalirahoitusilmoituksensa määräaikaan mennessä
Pohjois-Pohjanmaan maakunnan toimijoille suunnattu JTF-rahoitus on tarkoitettu alueen elinkeinoelämän kehittämiseen ja vihreän siirtymän haittavaikutusten minimoimiseen.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus rahoittaa Laiva Gold Oy:n Raahen Laivakankaan kaivoksen sähkönjakelua ensi kuun loppuun saakka.
Oulujoen moninaiskäytön puitesopimuksen toteutumisesta vastaava ohjausryhmä on päättänyt tänä vuonna rahoitettavista kehityshankkeista.
Business Finland on tehnyt positiiviset rahoituspäätökset yhdelle uudelle veturiyritykselle, Konecranesille, sekä viidelle haastajaluokan veturiyritykselle, jotka ovat Bittium, Danfoss, Orion sekä Ponsse ja Epec yhdessä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt 8,5 miljoonaa euroa Kemi-Tornio-alueen pienten ja keskisuurten yritysten kehittämiseen ja investointeihin kaikkiaan 52:een kohteeseen.