Kuva: Himangan Roima

LähiTapiola Pohjoinen jakaa 21 600 euroa Nuori Pohjoinen -tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaan Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla

01.11.2022 09:13 - Ari Kettukangas

Kaksi kertaa vuodessa avattavaan hakuun tuli 45 hakemusta Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalta ja niistä 23 valittiin tuen saajiksi.

LähiTapiola Pohjoinen jakaa 21 600 euroa Nuori Pohjoinen -tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaan Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla. Himangan Roima järjestää tuella syksyllä mm. lajikokeilupäivän ja Oulun Raksilan asukasyhdistys käyttää saamansa Nuori Pohjoinen -tuen avoimeen ja maksuttomaan liikuntakerhotoimintaan, jonka tarkoituksena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen liikunnan avulla. Kaksi kertaa vuodessa avattavaan hakuun tuli 45 hakemusta Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalta ja niistä 23 valittiin tuen saajiksi. Nuori Pohjoinen -sponsorointikonseptin tavoitteena on edistää lasten ja nuorten terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kohteiden valinnassa painotettiin harrastustoimintaan osallistumisen matalaa kynnystä, lajien monipuolista kirjoa ja lasten elämänturvan tukemista. Valinnassa huomioitiin myös maantieteellinen monipuolisuus LähiTapiola Pohjoisen alueella Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla.

Lue myös: Ylivieskan seurakunta luopuu päiväkerhomaksuista

Kilpailut

Uusimmat