Kuva: Radio Pooki

Pari rattijuoppoa kiinni Oulun seudulla, Kaukovainiolta löytyi kannabiskasvattamo

30.09.2022 08:11 - Jussi Häkkilä

Poliisi otti eilen iltapäivällä kiinni epävarmasti liikkuneen autoilijan Oulussa Koskelantiellä.

Poliisi otti eilen iltapäivällä kiinni epävarmasti liikkuneen autoilijan Oulussa Koskelantiellä. Kuljettajalle tehty huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen amfetamiinia. Huume-epäilyn vuoksi miehen asunnolle tehtiin kotietsintä. Etsinnässä löytyi luvaton ampuma-ase ja anastetuksi ilmoitettu polkupyörä. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Lisäksi häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, ampuma-aserikoksesta ja polkupyörän varastamisesta.

Lisäksi eilen iltapäivällä poliisille tuli ilmoitus ojaan ajaneesta autosta Kempeleen Honkasessa. Partion mennessä paikalle kyseinen auto ajoi poliisipartiota vastaan. Kuljettaja puhalsi alkometriin hieman yli kahden promillen lukeman. Mies oli aikaisemman rattijuopumusrikoksen vuoksi jo ajokiellossa. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Eilen illalla poliisin partio oli muun tehtävän vuoksi käymässä yksityisasunnossa Kaukovainiolla, kun kävi ilmi, että asunnossa on kannabiskasvattamo.  Huoneistosta löytyi teltta, jossa oli kasvamassa muutamia kannabiskasveja. Kasvit ja kasvatusvälineet takavarikoitiin. Miestä epäillään huumausainerikoksesta.

Lue myös: Rattijuoppoja Kemissä ja Torniossa

Kilpailut

Uusimmat