Valvonnan aikana Oulun poliisilaitos takavarikoi huumausaineita lähes 250 000 euron arvosta.
Esitutkinnan aikana useita henkilöitä on ollut vangittuna rikoksista epäiltynä. Rikoksista epäillyn ryhmittymän johtohenkilöt ovat noin 20–30-vuotiaita ja ulkomaalaistaustaisia. Poliisi takavarikoi huumausaineita noin 1,5–2 miljoonan euron arvosta.
Oululainen nuori mies pakoili poliisia eilen iltapäivällä.
Poliisi otti eilen iltapäivällä kiinni epävarmasti liikkuneen autoilijan Oulussa Koskelantiellä.
Yksikönpäällikkö Teemu Gunnarta THL:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Keskusrikospoliisi on tutkinut yhdessä Oulun, Lapin ja Sisä-Suomen poliisilaitosten kanssa kahta rikoskokonaisuutta, joissa molemmissa on selvitetty epäiltyjä törkeitä huumausainerikoksia
Oulun poliisi on saanut valmiiksi törkeitä huumausainerikoksia sisältävän juttukokonaisuuden esitutkinnan.
Lapin poliisilaitos selvitti kuun vaihteessa huumerikostorjunnan tehostetussa valvonnassa yhteensä 13 huumausainerikosta, 45 huumausaineen käyttörikosta ja kaksi törkeää huumausainerikosta.
Kahden vuoden välein toteutettava päihdetilannekysely tehtiin nyt kolmannen kerran joulukuun aikana nettikyselynä.
Lapin poliisilaitoksen partio otti kiinni eilen Kemijärvellä kaksi moottorikelkkailijaa, jotka ajoivat Särkikankaalla useita kilometrejä pitkin kevyen liikenteen väyliä.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen jätevesitutkimus osoittaa, että amfetamiinia käytetään Suomessa nyt enemmän kuin koskaan aiemmin.
Perjantain 25.9. ja lauantain 26.9. aikana oli Kemin seudulla peräti viisi kappaletta huumeista aiheutuneita rattijuopumustapauksia. Kaksi tapauksista oli Keminmaan puolella ja kolme tapausta Kemin alueella.
Poliisi on huolissaan rattijuopumusten kasvusta Lapissa.
Munuais- ja maksaliiton toiminnanjohtaja Sari Högströmiä haastattelee Jussi Häkkilä.
Paikan päällä suoritetussa tapahtumapaikkatutkinnassa kuljettajan hallusta löytyi myös vähäinen määrä erilaisia huumausaineita. Tapausta tutkitaan mm. rattijuopumuksena ja huumausainerikoksena.
Helsingin poliisi on tutkinut yhdessä Tullin sekä Kaakkois-Suomen ja Oulun poliisilaitosten kanssa huumausainerikoskokonaisuutta viime vuodesta lähtien.