Poliisi on selvittänyt viime lauantaina Kemissä tapahtunutta ryöstöä. Kemissä asuvan nuoren miehen asuntoon tuli tuolloin useampi mies ja yksi nainen, jotka olivat pahoinpidelleet miestä ja vieneet miehen omaisuutta. Epäillyn naisen asunnosta on löytynyt merkittävä määrä amfetamiiniksi epäiltyä huumausainetta sekä pienempiä määriä muita huumausaineita. Kotietsinnöissä on myös toiselta asunnolta löytynyt kannabiskasvattamo ja asunnossa asuvaa miestä epäillään huumausainerikoksesta.
Keskusrikospoliisi ja Tulli ovat tutkineet törkeää huumausainerikoskokonaisuutta, jossa Lapissa ja Etelä-Ruotsissa asuvien henkilöiden epäiltiin hankkineen ja levittäneen useita kiloja amfetamiinia ja hasista.
Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n koulutussuunnittelija Karin Rantalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi pysäytti kaksi samalla autolla liikkeellä ollutta huumekuskia kuuden tunnin sisällä varhain lauantai-aamuna Ylivieskassa. Autolla jäi kiinni Mäntytiellä vuonna -95 syntynyt nainen. Samainen auto pysäytettiin aiemmin yöllä Alpumintiellä, jolloin auton kuljettajana toimi vuonna -82 syntynyt mies. Molempia epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.
Lapin poliisilaitosta työllistivät tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla erityisesti kiireelliset hälytystehtävät ja huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena ajaminen.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ENTER – Elämässä eteenpäin! –hanke on saanut rahoituksen Euroopan Unionin rakennerahasto-ohjelmasta.
Oulun poliisin partio pysäytti viime yönä kahden aikaan Oulun Ruiskukkatiellä henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkistamiseksi.
Vanhempaa konstaapeli Arto Vähänikkilää Lapin poliisilaitokselta haastattelee Marja Ollakka.
Tulli on paljastanut laajan ja pitkäkestoisen huumausaineiden maahantuonnin ja levityksen Pohjois-Suomessa.
Oulun poliisi on päättänyt esitutkinnan huumausainerikoskokonaisuudessa, jossa rikoksesta epäiltyinä kuulusteltiin kaikkiaan yhdeksää henkilöä.
Keski-Pohjanmaan alueella on viimeisten viikkojen aikana ollut tavallista enemmän tapauksia, joissa henkilö on joutunut sairaalahoitoon käytettyään joko yhtä tai useampaa päihdyttävää ainetta yhdessä.
Valvonnassa paljastettiin neljä huumausainerikosta ja kymmenen huumausaineen käyttörikosta.
Oulun poliisi pysäytti viime yönä neljä kuljettajaa, joita epäillään rattijuopumuksesta.
Oulun poliisin liikenteenvalvonnan tehtävissä olleen partion ansiokkaan toiminnan avulla paljastettiin huumausaineiden salakuljetusryhmä.
Keskusrikospoliisi on paljastanut Pohjois- ja Itä-Suomessa toimineen huumausaineiden välitysorganisaation.
Tulli ja Oulun poliisi ovat paljastaneet pitkään jatkuneen ja laajan dopingaineiden, nuuskan ja huumausaineeksi luokiteltujen lääkevalmisteiden maahantuonnin ja levityksen.