Kuva: Shutterstock

Kuljetus­pal­ve­lu­kyytejä välittävän Oulun matkapal­ve­lu­kes­kuksen ruuhka jatkunee kuun loppuun

19.07.2022 08:25 - Jussi Häkkilä

Oulun kaupungin kuljetuspalvelukyytien välitys on yhä ruuhkautunut, minkä vuoksi välityspalvelua on jouduttu osin siirtämään ulkopuoliselle toimijalle.

Oulun kaupungin kuljetuspalvelukyytien välitys on yhä ruuhkautunut, minkä vuoksi välityspalvelua on jouduttu osin siirtämään ulkopuoliselle toimijalle. Tästä huolimatta odotusaika voi olla pitkä. Myös kyytien välityksessä kuljettajille on esiintynyt ongelmia. Kyytejä välittävä Oulun matkapalvelukeskus arvioi, että häiriötilanne jatkuu kuluvan kuun loppuun saakka.
Mikäli matkapalvelukeskus ei vastaa puheluun 15:n minuutin kuluessa, asiakkaalla on oikeus tilata matka suoraan Oulun kaupungin kilpailuttamalta taksilta. Taksien numerot löytyvät kuljetuspalveluasiakkaille lähetetystä asiakastiedotteesta. Asiakastiedotteet löytyvät myös Oulun kaupungin nettisivuilta.
Kuljetuspalveluita myönnetään sosiaalihuoltolain ja vammaispalvelulain perusteella niille, joilla on rajoitteita liikkumisessa vamman tai sairauden vuoksi, ja jotka eivät pysty käyttämään julkista liikennettä.

Lue myös: Oulussa tarjolla neljäs koronarokotus 70 vuotta täyttäneille

Kilpailut

Uusimmat