Matkat tilataan keskitetysti matkapalvelukeskuksesta Haapavedellä, Pyhännällä ja Tyrnävällä syyskuun 11. päivästä lähtien.
Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin hyvinvointialueet ovat selvittäneet mahdollisuutta tehdä yhteistyötä lakisääteisissä kuljetuspalveluissa.
Oulun kaupungin kuljetuspalvelukyytien välitys on yhä ruuhkautunut, minkä vuoksi välityspalvelua on jouduttu osin siirtämään ulkopuoliselle toimijalle.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten hallitus päätti eilisessä kokouksessaan irtisanoa kuljetuspalvelukeskustoimintaa koskevan Speys Oy:n kanssa tehdyn hankintasopimuksen kuuden kuukauden irtisanomisajan puitteissa.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten toimitusjohtaja esittää yhtymän hallitukselle, että Soite irtisanoo kuljetuspalvelukeskustoimintaa koskevan Speys Oy:n kanssa tehdyn hankintasopimuksen kuuden kuukauden irtisanomisajan puitteissa yrityksen tuottaman kuljetuspalvelukeskustoiminnan käynnistymiseen liittyvien virheiden ja puutteiden perusteella.