Kuva: Jussi Häkkilä

OUTI-kirjastoihin kuuluvat kirjastot suljettuna kirjastojärjestelmän versiopäivityksen vuoksi ensi tiistaina

01.06.2022 12:21 - Ari Kettukangas

Omatoimikäyttö ei ole mahdollista. Kirjastot avataan seuraavana päivänä keskiviikkona klo 12. OUTI-kirjastoihin kuuluvat Hailuodon, Iin, Kempeleen, Kuusamon, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Oulun, Pudasjärven, Pyhäjoen, Raahen, Siikajoen, Taivalkosken, Tyrnävän, Utajärven ja Vaalan kunnan- ja kaupunginkirjastot.

Kaikki OUTI-kirjastoihin kuuluvat kirjastot ovat suljettuna ensi tiistaina kirjastojärjestelmän versiopäivityksen vuoksi. Omatoimikäyttö ei ole mahdollista. Kirjastot avataan seuraavana päivänä keskiviikkona klo 12. OUTI-kirjastoihin kuuluvat Hailuodon, Iin, Kempeleen, Kuusamon, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Oulun, Pudasjärven, Pyhäjoen, Raahen, Siikajoen, Taivalkosken, Tyrnävän, Utajärven ja Vaalan kunnan- ja kaupunginkirjastot.
Kirjautumista vaativat verkkopalvelut ja pääsy e-aineistoihin Pohjoisen eKirjastossa suljetaan päivityksen ajaksi maanantaina klo 21 alkaen. Kokoelmaa voi selata OUTI-verkkokirjastossa, mutta saatavuustiedot eivät ole nähtävillä. OUTI-verkkokirjastoon ei voi kirjautua, eli omia tietoja, lainoja ja varauksia ei voi tutkia. Lainojen eräpäivät ja varausten viimeiset noutopäivät siirretään kiinnioloajan yli.

Lue myös: Oulun kaupungin osallistuvan budjetoinnin äänestyksessä äänestäjien määrä tuplaantui - 8 ehdotusta äänestettiin toteutettavaksi

Kilpailut

Uusimmat