Hailuodon jäätien aukioloa voi pian seurata Hailuoto-sovelluksesta

19.01.2022 10:49 - Joonas Hepola

Touhu-Palveluista Juha Toppia haastattelee Jussi Häkkilä.

Jäätien rakentumisen vaiheita seurataan tällä hetkellä Touhu-Palveluiden Facebook-sivuilla tarkasti. Alkutalven kovat pakkaset enteilivät nopeasti avautuvaa jäätietä, mutta lauhat kelit ja kovat myrskytuulet ovat hidastaneet tien jäätymistä.

Touhu-Palvelut on rakentanut Hailuodon jäätien jo kymmenen vuoden ajan ja yritys hoitaa myös sen aukiolosta tiedottamisen. Tänä talvena jäätien seurantaan on kehitetty uusi, nopean aukiolotiedon tarkistamiseen suunniteltu työkalu. Seurantatyökalu löytyy Hailuoto-sovelluksen etusivulta, josta käyttäjä pääsee katsomaan jäätien reaaliaikaisen aukiolon. Sovelluksessa näkymä näyttää onko jäätie auki vai ei, ja milloin päivitys on tehty.

- Uusi kanava mahdollistaa sen, että tien käyttäjä voi nopeasti vilkaista matkaan lähtiessä onko jäätie auki. Tämä uusi kanava auttaa jäätien käyttäjiä ja vapauttaa meidän omaa aikaamme tien ylläpitoon. Yhä jatkossakin, tarkemmat tiedot sekä jäätien kuulumiset päivitetään meidän perinteiselle Facebook-sivullemme, kertoo Juha Toppi.

 Voit ladata Hailuoto-sovelluksen käyttöösi TÄÄLTÄ

Lue myös: Hailuodon kiinteän yhteyden hankintavaihe käynnistyy -rakentaminen alkanee jo ensi vuonna

Kilpailut

Uusimmat