Hailuodon jäätie suljettiin liikenteeltä eilen illalla lauhtuneen sään takia.
Hailuodon jäätie on avattu liikenteelle.
Voimaa vanhuuteen -ohjelmajohtaja Elina Karvista Ikäinstituutista haastattelee Jussi Häkkilä.
Kujalan tilan Timo Ranta ja ammattikalastaja Marko Välimäki vierailivat Pookin iltapäivässä.
Kujalan tila Hailuodosta on tämän vuoden Maistuva maaseutuyritys Pohjois-Pohjanmaalla.
Teatteriohjaaja Jouni Rissasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulunsalon ja Hailuodon lauttarantojen rakenteita korjataan tänä kesänä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on saanut valmiiksi tiesuunnitelman maantielle 816 Riutunkarin ja Huikun välillä.
Korkein hallinto-oikeus on hylännyt Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piirin, Hailuodon luonnonsuojeluyhdistyksen ja Pohjois-Pohjanmaan lintutieteellinen yhdistyksen valituksen, joka koski Hailuodon kiinteän tieyhteyden toteuttamiseen liittyvää yleiskaavaa.
Hailuodon jäätie on suljettu lauhtumisen takia.
Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on laatimassa tiesuunnitelmaa Hailuodontielle Riutunkarin ja Huikun välille yhteistyössä Oulun kaupungin ja Hailuodon kunnan kanssa.
Hailuodon siikamarkkinat järjestetään perinteisesti lokakuun toisena viikonloppuna. Marjan jututettavana Pookin iltapäivässä oli Hailuodon kunnan markkinointisuunnittelija Annukka Öljymäki.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on aloittanut tiesuunnitelman laatimisen maantielle 816 eli Luovontielle Hailuotoon. Maantielle suunnitellaan erillinen jalankulku- ja pyöräilyväylä välille Ailasto - Keskikylä.
Hailuodon suurempi Merisilta-lautta oli viikonlopun ajan pois käytöstä. Sen vuoksi saarelle liikennöitiin pelkästään pienemmällä Meriluoto-lautalla.
Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on yhteistyössä Oulun kaupungin ja Hailuodon kunnan kanssa aloittanut Hailuodon kiinteän yhteyden tiesuunnitelman ja vesilain mukaisten lupahakemusasiakirjojen laatimisen.
Hailuodossa Luovontiellä paloi eilen illalla kesäasuntona olevan talon pihapiiristä kaksi noin 80:n neliön piharakennusta.