Kuva: Fotolia

Työntekijällä koronavirus ryhmäkoti Puistolassa Kalajoella

21.11.2021 14:42 - Ari Kettukangas

Tilanne on selvitetty ja altistuneet on kartoitettu. Viranomaisilla on käsitys tartunnan alkuperästä. Puistolan asukkaille virallisia karanteeneja ei ole määrätty eikä vakavaa vaaraa tartunnasta ole aiheutunut yksikön asukkaille tai siellä vierailleille. Työntekijä on noudattanut terveysturvallisuusohjeita asiakastyössä.

Kehitysvammaisten asumisyksikkö Ryhmäkoti Puistolan työntekijällä todettiin perjantaina koronavirustartunta. Tilanne on selvitetty ja altistuneet on kartoitettu. Viranomaisilla on käsitys tartunnan alkuperästä. Puistolan asukkaille virallisia karanteeneja ei ole määrätty eikä vakavaa vaaraa tartunnasta ole aiheutunut yksikön asukkaille tai siellä vierailleille. Työntekijä on noudattanut terveysturvallisuusohjeita asiakastyössä. Tartuntatilanne Kalajoella on edelleen rauhallinen ja viikon aikana on todettu kolme uutta tartuntaa. Tartunnat ovat ns. satunnaistartuntoja, joissa tartunnanlähde on tiedossa tai siitä on vahva epäily, eivätkä nämä tapaukset liity laajempiin ketjuihin.

Lue myös: Yli 50 henkilön yleisötilaisuudet on kielletty Pohjois-Pohjanmaalla sisätiloissa 26.11.-25.12. välisenä aikana - suuremman tilaisuuden järjestäminen edellyttää koronapassin yli 16-vuotiaalta

Kilpailut

Uusimmat