Kuva: Jussi Häkkilä

Päivä Paloasemalla pääosin peruttu koronan takia Pohjois-Pohjanmaalla -päivää vietetään vain Kuivaniemellä ja Utajärvellä

18.11.2021 10:49 - Jussi Häkkilä

Valtakunnallista Päivä Paloasemalla -tapahtumaa vietetään Pohjois-Pohjanmaalla viikon kuluttua lauantaina pahentuneen koronatilanteen takia vain Kuivaniemen ja Utajärven paloasemilla.

Valtakunnallista Päivä Paloasemalla -tapahtumaa vietetään Pohjois-Pohjanmaalla viikon kuluttua lauantaina pahentuneen koronatilanteen takia vain Kuivaniemen ja Utajärven paloasemilla. Muilta osin tapahtuma joudutaan Oulu-Koillismaan pelastustoimialueella perumaan. Kuivaniemellä ja Utajärvellä tapahtuman vuotuinen kävijämäärä on ollut niin pieni, että korona-ajan turvallisuusvaatimukset ja -suositukset voidaan kohtuudella huomioida. Vierailijamäärä rajataan aiempien vuosien tasolle ja tapahtumassa hyödynnetään mahdollisimman paljon ulkoalueita.

Tämän vuoden Päivä Paloasemalla -tapahtumaan oli ilmoittautunut Oulu-Koillismaalta 14 paloasemaa. Viime vuonna tapahtuma peruttiin kokonaan koronan takia.

Lue myös: Kerrostalohuoneisto paloi Hintantiellä Oulussa

Kilpailut

Uusimmat