Autossa ei kuljettajan lisäksi ollut muita. Asiaa tutkitaan liikenneonnettomuutena ja erillisenä kuolemansyyn tutkintana.
Yksi ihminen loukkaantui lievästi hengittäessään savuja ja ensihoito tarkasti hänet. Alkuvaiheessa palo uhkasi myös läheistä rivitaloa, mutta palo saatiin nopeasti tehokkaan hallintaan.
Palo ei levinnyt pihapiirissä oleviin muihin rakennuksiin eikä siitä aiheutunut henkilövahinkoja. Pelastuslaitos tutkii palonsyytä.
Palon leviäminen viereisiin asuntoihin saatiin estettyä. Henkilövahinkoja ei ole tiedossa. Katto joudutttin osin poistamaan ja talo kärsii suuret vahingot.
Molemmissa tapauksissa selvittiin pääasiassa savuvahingoilla.
Pelastustoimi irrotti puristuksissa olevan kuljettajan autosta. Tie oli suljettu liikenteeltä pelastustehtävän ajan. Onnettomuuden syytä tutkitaan.
Alkusammutus rajoitti paloa huomattavasti. Pelastuslaitos varmisti, että palo ei levinnyt laajemmalle. Vahingot jäivät vähäisiksi.
Kummassakaan tapauksessa ei tullut henkilövahinkoja.
Järvien rantojen ja jokivarren kiinteistönomistajia kehoitetaan edelleen varautumaan poikkeuksellisiin vedenkorkeuksiin siirtämällä mahdollisuuksien mukaan veneet ja laiturit pois vedestä ja tarpeen mukaan suojaamaan muita rakenteita.
Onnettomuudesta ei aiheutunut henkilövahinkoja.
Nainen vietiin ensihoidon toimesta jatkotutkimuksiin. Uhri oli kylmettynyt.
Tapaus ei vaikuttanut muuhun liikenteeseen.
Palaneen rakennuksen vieressä oli autokatos joka säästyi palossa. Palossa ei aiheutunut henkilövahinkoja. Pelastuslaitos tutkii palon syttymissyytä.
Jokilaaksojen pelastuslaitokselta riskienhallintapäällikkö Harri Pyyhtiää haastattelee Jussi Häkkilä.
Pelastuslaitos sammutti palon joutuen raivaamaan talon seinärakenteita. Tapauksessa ei tullut henkilövahinkoja.
Palosta ei koitunut henkilövahinkoja. Palon syttymissyyksi epäillään rakennuksessa ollutta kaminaa.