Työtuomioistuin on antanut välituomion Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen yksikönjohtajina toimineiden palomiesten varallaoloa koskeva asiassa.
Oulu-Koillismaan pelastuslaitos on tehnyt aiempien vuosien tapaan päätöksen, jolla sallitaan yksityinen ilotulitus tänä viikonloppuna ilman pelastusviranomaiselle tehtävää ilmoitusta.
Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen palomies on menehtynyt Oulunsalon ja Hailuodon välisellä jäätiellä tapahtuneen onnettomuuden pelastustoiminnan yhteydessä.
Oulu-Koillismaan pelastuslaitokselta riskienhallintapäällikkö Tomi Honkakunnas oli Marjan juttusilla Pookin iltapäivässä.
Oulu-Koillismaan pelastuslaitos on myöntänyt Uroteko-palkinnon kuopiolaiselle Sampsa Niskaselle, joka toiminnallaan ja myös oman turvallisuutensa vaarantaen pelasti syyskuussa Kiiminkijokeen pudonneen kymmenvuotiaan lapsen.
Valtakunnallista Päivä Paloasemalla -tapahtumaa vietetään Pohjois-Pohjanmaalla viikon kuluttua lauantaina pahentuneen koronatilanteen takia vain Kuivaniemen ja Utajärven paloasemilla.
Oulu-Koillismaan pelastuslaitokselta riskienhallintapäällikkö Tomi Honkakunnasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Juhannus sujui rauhallisesti Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen alueella.
Oulu-Koillismaan pelastuslaitos hankkii uuden öljyntorjunta-aluksen viime marraskuun alussa myrskyssä Virpiniemen öljyntorjunta-aseman laiturissa uponneen aluksen tilalle.
Ari Kettukankaan jutettavana Oulu-Koillismaan pelastuslaitokselta riskienhallintapäällikkö Tomi Honkakunnas.
Suomen Sopimuspalokuntien Liitto on huolissaan Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen päätöksestä lopettaa palokuntien varallaolo ensi kuun alusta alkaen vuoden loppuun saakka.
Välittömään lähtövalmiuteen perustuva valmius laajenee Oulu-Koillismaan pelastustoimialueella.
Oulun vakinaisen palotoimen satavuotisesta taipaleesta on valmistunut historiateos
Oulu-Koillismaan pelastuslaitokselta riskienhallintapäällikkö Tomi Honkakunnasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulu-Koillismaan pelastuslaitos on tehnyt aiempien vuosien tapaan päätöksen, jolla sallitaan yksityinen ilotulitus ensi viikon lauantaina ilman pelastusviranomaiselle tehtävää ilmoitusta.
Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen pelastustoiminnan tehtävämäärä kasvoi yli noin 5 % vuodesta 2018 ja noin 13 % kolmen edellisen vuoden keskiarvosta. Vuodesta 2018 alkanut tehtävämäärien kasvu jatkuu edelleen. Alustavan tilaston mukaan viime vuonna suoritettiin yhteensä noin 5 100 hälytystehtävää, kun vastaava luku oli vuonna 2018 yhteensä noin 4 800 ja vuosina 2016-2018 keskimäärin 4 500.