Kuva: Fotolia

Yli puolet koronarokotusohjelmaan kuuluvista saanut ensimmäisen rokotteen Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän alueella

09.06.2021 12:44 - Ari Kettukangas

Tällä hetkellä kuntayhtymän alueella rokotetaan 30 vuotta täyttäviä ja sitä vanhempia kansalaisia. 16 vuotta täyttäviin päästään näillä näkymin kuluvan kesän aikana, sillä rokotteiden saatavuus on ollut viime viikkoina hyvällä tasolla.

Yli puolet koronrokotusohjelmaan kuuluvista on saanut ensimmäisen rokotteen Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän alueella. Rokottaminen etenee tasaisen varmasti ja eiliseen mennessä ensimmäisen koronarokotteen on saanut 52,9 prosenttia 16 vuotta täyttäneistä kansalaisista. Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän alueella koronarokotteen ensimmäisen annoksen on saanut n. 13 700 kansalaista, joista Raaheen on kirjattu n. 10 200 annosta. Siikajoella ensimmäisen rokotteen on saanut n. 2200 kansalaista ja Pyhäjoella n. 1400. Tällä hetkellä kuntayhtymän alueella rokotetaan 30 vuotta täyttäviä ja sitä vanhempia kansalaisia. 16 vuotta täyttäviin päästään näillä näkymin kuluvan kesän aikana, sillä rokotteiden saatavuus on ollut viime viikkoina hyvällä tasolla.

Lue myös: Korona­ro­ko­tukset laajenevat 25-vuotiaisiin ja sitä vanhempiin

Kilpailut

Uusimmat