Kuva: Mari Korpua

Hyvinvointilautakunta: Koronarajoitukset säilyvät Oulussa ennallaan 9.5.2021 saakka

29.04.2021 08:48 - Marja Ollakka

Kaupungin johtoryhmän suosituksen mukaisesti hyvinvointilautakunta päätti eilisessä kokouksessaan, että voimassa olevat koronarajoitukset ja suositukset säilyvät Oulussa ennallaan 9.5.2021 saakka.

Oulun kaupungin nuorisotilat sekä Pohjois-Pohjanmaan museo ovat avoinna. Kirjastot, BusinessAsema ja kaupungin asiointipisteet kuten Oulu10 ja Ympäristötalo palvelevat rajoitetusti. Muut kulttuurilaitokset sekä muut yleisötilaisuuksiin tarkoitetut kaupungin hallinnoimat tilat pysyvät suljettuina 9.5.2021 saakka.

Uimahallit ja kaupungin liikuntapaikkoja pidetään auki lasten ja nuorten harrastustoimintaan, terapia- ja kuntoutusryhmille, lähetteellä kuntoutukseen tuleville, liikunta-avustajakortin omaaville sekä kilpaurheilijoille. Kuntosaleja ja uimahallit ovat avoinna myös 65 vuotta täyttäneille. Muille tilat pysyvät suljettuina ainakin 9.5.2021 saakka. Oulun kaupunki ei järjestä yli 10 hengen tilaisuuksia.

Alle 18-vuotiaiden ryhmäharrastukset voivat jatkua. Peruskoulut ja toisen asteen oppilaitokset ovat Oulussa normaalisti lähiopetuksessa.

Lue myös: Oulu on epidemian kiihtymisvaiheessa - vapunviettoon toivotaan vastuullisuutta

Kilpailut

Uusimmat