Kuva: Fotolia

Oulun konser­ni­hallinto siirtyi remontin tieltä Ympäris­tö­talolle ja Oulun Digin tiloihin – Ympäris­tötalo toimii nyt kaupun­gin­talona

21.04.2021 14:17 - Ari Kettukangas

Kaupungin johdon toiminnot sijaitsevat Ympäristötalolla eli Ympäristötalo toimii kaupungintalona näillä näkymin syksyyn 2023 saakka, jolloin kaupungintalon remontin oletetaan valmistuvan. Kaupunginhallitus ja kaupunginvaltuusto kokoontuvat edelleen etänä, vain kokouksen johto ja esittelijät ovat paikan päällä Ympäristötalolla.

Oulun kaupungin konsernihallinnon väistyminen kaupungintalon remontin tieltä jatkuu. Noin puolet konsernihallinnon toiminnoista on siirtynyt Ympäristötalolle Solistinkadulle ja toinen puoli Oulun Digin tiloihin Kirkkokadulle. Kaupungin johdon toiminnot sijaitsevat Ympäristötalolla eli Ympäristötalo toimii kaupungintalona näillä näkymin syksyyn 2023 saakka, jolloin kaupungintalon remontin oletetaan valmistuvan. Kaupunginhallitus ja kaupunginvaltuusto kokoontuvat edelleen etänä, vain kokouksen johto ja esittelijät ovat paikan päällä Ympäristötalolla. Ensi maanantain kaupunginvaltuuston kokous johdetaan ja striimataan vielä konsernihallinnolla käytössä olleista Isokadun tiloista, mutta toukokuun alusta lähtien myös valtuuston kokoukset johdetaan ja striimataan Ympäristötalolta.

Lue myös: Iin, Limingan, Muhoksen ja Pudasjärven paloasemille ympärivuorokautinen päivystys

Kilpailut

Uusimmat