Kuva: Tavaratalo J. Kärkkäinen Oy

Kärkkäinen: Makian päätös lopettaa yhteistyö tuli yllätyksenä -liikevaihto ja voitto kasvoivat

22.03.2021 12:33 - Jussi Häkkilä

Makian viimeviikkoinen päätös lopettaa yhteistyö tavaratalo Kärkkäinen Oy:n kanssa tuli yhtiön mukaan sille yllätyksenä ottaen huomioon, että yhteistyötä on kaiken aikaa laajennettu ja tulevaisuutta suunniteltu yhdessä sekä nyt kysymyksessä olevat asiat on käsitelty jo aiemmin.

Makian viimeviikkoinen päätös lopettaa yhteistyö tavaratalo Kärkkäinen Oy:n kanssa tuli yhtiön mukaan sille yllätyksenä ottaen huomioon, että yhteistyötä on kaiken aikaa laajennettu ja tulevaisuutta suunniteltu yhdessä sekä nyt kysymyksessä olevat asiat on käsitelty jo aiemmin. Kärkkäisen suoraan Makialta saaman tiedon mukaan yhteistyön päättyminen johtuu siitä, että heitä on painostettu lopettamaan yhteistyö.
Kärkkäinen kertoo toteuttavansa aidosti ihmisten yhdenvertaista kohtelua käymällä nyt ja tulevaisuudessa kauppaa kaikkien asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa riippumatta siitä, mitä mielipiteitä, poliittista kantaa tai vakaumusta he edustavat.

Kärkkäisen liikevaihto kasvoi viime tilikaudella edelliseen tilikauteen verrattuna 16,3 prosenttia 271:een miljoonaan euroon. Voittoa kertyi 14,6 miljoonaa euroa, missä on kasvua edelliseen tilikauteen verrattuna 135 prosenttia.

Lue myös: Makia Clothing irtisanoo yhteistyön Kärkkäinen Oy:n kanssa

Kilpailut

Uusimmat