Metsä Groupin tämän vuoden tammi-syyskuun liikevaihto oli runsaat 4,6 miljardia euroa, vuotta aiemmin yli 5,2 miljardia.
Nokia kertoi tänään osavuosikatsauksen julkistamisen yhteydessä suunnitelmistaan alentaa kulurakennettaan.
Rasvamontussa varaudutaan hiljalleen syksyn tuloon ja aletaankin hahmottelemaan kaksipyöräisten varastointia Raahessa. Korpelan Voiton ja Männistön Sakarin entisöidyt Jawat ja mopot laitettiin kuitenkin vielä potrettiin hyvissä ajoin ennen pyöräilykauden päättymistä.
Metsä Groupin tammi-maaliskuun liikevaihto oli 1,634 miljardia euroa, vuotta aiemmin liikevaihtoa kertyi hieman alle 1,6 miljardia.
Oulun Energian liikevaihto nousi viime vuonna 268,2:een miljoonaan edellisvuoden 230:sta miljoonasta eurosta.
Ylivieskalaisen rakennusliike Rave Rakennus Oy:n liikevaihto kohosi viime vuonna yhtiön historian korkeimmalle tasolle 28,8:een miljoonaan euroon.
Eurojackpotin viime kierroksen arvonnassa löytyi kaksi 45:n miljoonan euron arvoista täysosumaa.
UPM:n tämän vuoden tammi-kesäkuun liikevaihto nousi kuusi prosenttia viime vuodesta 4, 618:aan miljardiin euroon.
Teräsyhtiö SSAB:n tämän vuoden toisen neljänneksen liikevaihto oli 23,673 miljardia kruunua.
Oulun Voimisteluseuran joukkue Laventeli on voittanut tanssillisen voimistelun cup-mestaruuden 16-19 -vuotiaiden sarjan.
Makian viimeviikkoinen päätös lopettaa yhteistyö tavaratalo Kärkkäinen Oy:n kanssa tuli yhtiön mukaan sille yllätyksenä ottaen huomioon, että yhteistyötä on kaiken aikaa laajennettu ja tulevaisuutta suunniteltu yhdessä sekä nyt kysymyksessä olevat asiat on käsitelty jo aiemmin.
Viime tilikaudella Arvo Sijoitusosuuskunta teki noin 15,8:n miljoonan euron liikevaihdolla 4,7:n miljoonan euron tuloksen.
Viime lottokierroksen päävoitto, 14 miljoonaa euroa meni yhdelle henkilölle Kaustiselle.
SSAB:n viime vuoden viimeisen neljänneksen liikevoitto oli 1,007 miljardia kruunua, kun vuosi sitten tulos oli 843 miljoonaa kruunua.
LähiTapiola Pohjoisen viime vuoden liikevoitto oli 16,4 miljoonaa euroa.
Pookin iltapäivässä Joonaksen vieraana piipahti kaksi energistä oululaisyrittäjää, joilla oli aihetta hymyyn. Anni Hynninen (Koruliike Romeo & Julia) ja Tuomo Kilpeläinen (Liikuntakeskus Voitto) sijoittuivat kumpikin viiden parhaan joukkoon Suomen iloisin yrittäjä 2017 -kilpailussa. Kuuntele studiovierailu!