Bittiumin liikevaihto kasvoi tämän vuoden tammi-kesäkuussa 28,7 prosenttia edellisvuodesta 42,5:een miljoonaan euroon.
Stora Enson liikevaihto laski 18,9 prosenttia tämän vuoden toisella neljänneksellä vuoden takaiseen verrattuna 2,1:een miljardiin euroon alhaisempien toimitusten ja hintojen vuoksi koronaviruspandemian vaikutuksen seurauksena.
Metson osavuosikatsauksen mukaan yhtiön liikevaihto pysyi tämän vuoden tammi-maaliskuussa samalla tasolla kuin viime vuonna ja oli 832 miljoonaa euroa.
Pietarsaarelaisen sähköyhtiö Katternön liikevaihto laski hieman viime vuonna edellisvuodesta 162,5:een miljoonaan euroon. Tappiota tuli nyt 13,2 miljoonaa, kun vuotta aiemmin voittoa kertyi 11,7 miljoonaa.
SSAB:n eilen julkistaman osavuosikatsauksen mukaan yhtiön vuoden ensimmäisen neljänneksen liikevoitto laski 1,331 miljardia kruunua edellisvuoden vastaavasta ajanjaksosta ja oli 343 miljoonaa kruunua.
Stora Enson liikevaihto laski tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä 16,2 prosenttia viime vuodesta 2,207 miljardiin euroon hintojen ja volyymien alenemisen seurauksena.
Rovaniemeläisen Lappset-konsernin liikevaihto oli viime vuonna 73 miljoonaa euroa, kasvua edellisvuodesta kertyi 15 prosenttia.
Arvo Sijoitusosuuskunta teki päättyneellä tilikaudella noin 21,2:n miljoonan euron liikevaihdolla 4,1:n miljoonan euron tuloksen.
Toimintaympäristön haasteista huolimatta Snellmanin liikevaihto kasvoi viime vuonna 307:ään miljoonaan euroon.
Oulun Energian liikevaihto ja tulos kasvoivat viime vuonna edellisvuoteen verrattuna.
Yhtiön arvion mukaan suunnitelluilla toimilla voi olla yhteensä enintään 110:n henkilötyövuoden vaikutukset.
Osuuskauppa Arinan liikevaihto nousi viime vuonna 851,7:ään miljoonaan euroon.
Stora Enson viime vuoden liikevaihto laski hieman edellisvuodesta 10,055:een miljardiin euroon. Liiketulos pieneni myös hieman.
Lehto Group on saanut päätökseen syyskuussa käynnistetyt yt-neuvottelut.
Stora Enson liikevaihto oli tämän vuoden tammi-syyskuussa 7,644 miljardia euroa.
Ylivieskalaisen Arvo Sijoitusosuuskunnan osavuosikatsauksen mukaan osuuskunnan liikevaihto oli tämän vuoden tammi-kesäkuussa 15,2 miljoonaa euroa ja tulosta kertyi 400 000 euroa. Viime vuonna samaan aikaan liikevaihto oli 25,3 miljoonaa ja voitto 3,9 miljoonaa euroa.