Metsä Groupin tämän vuoden tammi-syyskuun liikevaihto oli runsaat 4,6 miljardia euroa, vuotta aiemmin yli 5,2 miljardia.
Stora Enson tämän vuoden tammi-syyskuun liikevaihto oli 7,222 miljardia, kun vuotta aiemmin liikevaihtoa kertyi 8,816 miljardia euroa.
Bittiumin tämän vuoden tammi-syyskuun liikevaihto laski viime vuodesta 9,7 prosenttia 49,5:een miljoonaan euroon.
Pudasjärvisen Kontiotuote Oy:n tämän vuoden tammi-kesäkuun liikevaihto oli 30,7 miljoonaa euroa, 37,7 prosenttia vähemmän edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.
Oulun Kärpät Oy:n liikevaihto ylsi päättyneellä tilikaudella ennätystasolle 24:ään miljoonaan euroon ja liiketulokseksi muodostui 1,3 miljoonaa euroa.
Pyhäntäläisen Fodelian tämän vuoden tammi-kesäkuun liikevaihto kasvoi viime vuodesta 24,8 prosenttia 24,259 miljoonaan euroon.
Bittiumin tämän vuoden tammi-kesäkuun liikevaihto oli 35,6 miljoonaa euroa, 13,2 prosenttia vähemmän kuin vuosi sitten.
Outokummun tämän vuoden tammi-kesäkuun liikevaihto oli runsaat 3,9 miljardia euroa, 1,3 miljardia vuoden takaista vähemmän.
Metsä Groupin tämän vuoden tammi-kesäkuun liikevaihto oli 3,116 miljardia euroa, 300 miljoonaa vähemmän kuin vuosi sitten.
UPM:n liikevaihto kasvoi tämän vuoden tammi-kesäkuussa viisi prosenttia vuoden takaisesta 5,345:een miljardiin euroon.
Stora Enson tämän vuoden tammi-kesäkuun liiketulos oli 271 miljoonaa euroa, kun vuotta aiemmin voittoa kertyi yli miljardi.
SSAB:n tämän vuoden toisen neljänneksen liiketulos oli 4,963 miljardia kruunua.
Rovaniemeläinen hydraulisylinterien valmistaja Norrhydro on aloittanut muutosneuvottelut sopeuttaakseen kapasiteettiaan ja toimintaansa kysyntätilanteeseen sopivaksi.
Viime vuosi oli Junnikkala Oy:n historian paras vuosi liikevaihdolla mitattuna.
Vestia Oy:n vastaanottaman jätteen määrä laski viime vuonna edellisvuodesta 13 prosenttia 31 533:een tonniin.
Metsä Groupin tammi-maaliskuun liikevaihto oli 1,634 miljardia euroa, vuotta aiemmin liikevaihtoa kertyi hieman alle 1,6 miljardia.