Kuva: Jussi Häkkilä

Oulussa kolme uutta tartuntaa -rokotusaikoja siirretty

22.03.2021 08:55 - Jussi Häkkilä

Oulussa todettiin eilen kolme uutta koronatartuntaa, ja karanteeniin asetettiin 29 henkilöä.

Oulussa todettiin eilen kolme uutta koronatartuntaa, ja karanteeniin asetettiin 29 henkilöä. Eilen tuli myös ilmi kaksi joukkoaltistumista, joissa altistui yhteensä 29 henkilöä. Altistumiset ovat tapahtuneet Northern lights-amerikkalaisen jalkapallon joukkueessa ja Ritaharjun koulun iltapäiväkerhossa. Sairaalassa on Oulussa koronan takia 15 henkilöä.

Oulun kaupunginsairaalassa uusia tartuntoja ei ole ilmennyt. Tartunnan on saanut tähän mennessä 35 potilasta ja 52 henkilökuntaan kuuluvaa. Jatkotartuntoja on yhteensä 31. Tartunnan saaneista potilaista on menehtynyt yhteensä 18. Sairaalan toiminta on palaamassa vähitellen normaaliksi.
 
Oulussa siirretään tulevan viikon koronarokotusaikoja. Tämän päivän koronarokotusajat on siirretty pääsiäisen jälkeiselle keskiviikolle ja tämän viikon torstain ajat pääsiäisen jälkeiselle torstaille. Aiemmin annetut kellonajat pysyvät samana. Rokotuspaikkana on Ouluhalli, ja rokotukset suoritetaan Pfizerin ja Modernan rokotteilla. Rokotusaikojen siirtäminen johtuu siitä, että Astra Zeneca -rokotteen käyttö on keskeytetty Terveuyden ja hyvinvoinnin laitoksen ilmoituksesta tämän viikon ajaksi.
Huomisen ja keskiviikon rokotusajat Ouluhallissa ovat ennallaan ja rokotteena on Pfizerin rokote.

Lue myös: Soiten alueella viisi uutta koronavirustartuntaa

Kilpailut

Uusimmat