Kuva: OP Oulu

Oulun Osuuspankki rakennuttaa uusia toimisto- ja liiketiloja sekä asuinhuoneistoja

12.02.2021 09:00 - Jussi Häkkilä

Oulun Osuuspankki aikoo rakennuttaa uusia toimisto- ja liiketiloja sekä asuinhuoneistoja Isokatu 14:ssä sijaitsevan vanhan pääkonttorinsa tilalle ja käynnistää helmi-maaliskuussa arkkitehtuurikilpailun omistamiensa Isonkadun ja Kirkkokadun välissä olevien kiinteistöjen kehittämiseksi.

Oulun Osuuspankki aikoo rakennuttaa uusia toimisto- ja liiketiloja sekä asuinhuoneistoja Isokatu 14:ssä sijaitsevan vanhan pääkonttorinsa tilalle ja käynnistää helmi-maaliskuussa arkkitehtuurikilpailun omistamiensa Isonkadun ja Kirkkokadun välissä olevien kiinteistöjen kehittämiseksi. Kilpailuehdotukset asetetaan nähtäville kesällä kilpailuajan päättymisen jälkeen. Yleisö voi kommentoida ja antaa palautetta töistä ja ideoita jatkotyöstöä varten. Tämän jälkeen palkintolautakunta käsittelee ehdotukset, ja pankki tekee päätöksensä uudisrakentamisen viemisestä eteenpäin. Kilpailussa ovat mukana neljä suomalaista arkkitehtitoimistoa: Huttunen-Lipasti Arkkitehdit Oy, JKMM Arkkitehdit Oy, Linja Arkkitehdit Oy sekä LUO Arkkitehdit Oy.
Oulun Osuuspankki omistaa Isonkadun, Hallituskadun ja Kirkkokadun rajaamassa korttelissa olevat kiinteistöt, Kiinteistö Oy Oulun Isokatu 14:n ja Asunto Oy Oulun Kalevankulman.

Lue myös: Oulun Osuuspankin tulos pieneni

Kilpailut

Uusimmat