Kuva: Fotolia

Autovaras kolaroi keskellä päivää Raahessa

09.12.2020 08:44 - Ari Kettukangas

Poliisi tutkii tapahtuminen kulkua mm. moottorikulkuneuvon käyttövarkautena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Eilen iltapäivällä Raahen Antinkankaantiellä sijaitsevan liikkeen pihasta otettiin luvatta käyttöön henkilöauto. Poliisi käynnisti etsinnät auton löytymiseksi. Hetken päästä hätäkeskukseen tuli puhelu, jossa kerrottiin kahden henkilöauton kolarista Raahen Lapaluodontien liikenneympyrässä. Toinen osallisista oli liikkeellä juuri anastetulla henkilöautolla. Useiden silminnäkijöiden kertoman mukaan anastetulla henkilöautolla liikkeellä ollut autoilija oli ajanut kovalla ylinopeudella Lapaluodon suunnasta kohden liikenneympyrää ja törmännyt juuri liikenneympyrässä olleeseen toisen henkilöauton kylkeen. Vakavilta henkilövahingoilta vältyttiin. Molempiin henkilöautoihin tuli peltivaurioita. Kummassakin autossa oli vain kuljettaja. Anastetun auton kuljettaja oli kiinniottohetkellä käytökseltään epävarma ja sekava. Hän ei suostunut huumepikatestiin. Poliisipartio käytti kuljettajan verikokeissa, jonka jälkeen hänet tuotiin kiinniotetuksi Raahen poliisiasemalle. Poliisi tutkii tapahtuminen kulkua mm. moottorikulkuneuvon käyttövarkautena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Lue myös: Suomussalmelaista miestä epäillään räjähde- ja ampuma-aserikoksesta -etsinyt ja kaupitellut sodanaikaisia räjähteitä ja aseita

Kilpailut

Uusimmat