Pauli Ylitaloa jututtaa Ari Kettukangas.
Taidemaalari, runoilija, lausuja Jari Janssonia jututtaa Ari Kettukangas.
Iäkäs mies menehtyi henkilöauton ulosajossa Raahessa Siikajoentiellä keskiviikkona iltapäivällä.
Tilausompelimo Eila Siurua on palvellut jo 35 vuoden ajan Raahen seutukunnassa. Pitkänlinjan tehdasompelijaa jututtaa Ari Kettukangas.
Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä alle 70-vuotiaat rokotetaan riskiryhmäperusteisesti ja yli 70-vuotiaat ikäjärjestyksessä vanhimmista alkaen.
Raahessa luhtitalon yläkerta kärsi savuvahinkoja ja lieviä palovahinkoja viime yönä sattuneessa tulipalossa Sarkatiellä.
Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän joukkorokotusten ajanvaraus alkoi eilen ja kaikki ensi maanantain ja tiistain rokotuspäiville tarjolla olleet ajat varattiin muutaman tunnin aikana.
Rasvamonttu kohtaa tällä kertaa todellisen citikkamiehen Raahessa. Karppisen Pentin Suzu-Autolta tuntee kaikki ja Pentti myös melkein kaikki seutukuntalaiset. Mestari on mm. toiminut pitkään autokauppiaana ja takavuosina myös hajottamoyrittäjänä. Nykyisin kaupanteossa on mukana myös jälkipolvi ja aika kuluu erilaisia koneita harrastaessa. Vuosikymmenten aikana härviläkokoelmaan onkin karttunut kaikenlaisia pörisijöitä maan ja taivaan väliltä. Elikkä Karppis Pena - maalla, merellä ja ilmassa!
Ajanvaraus alle 70-vuotiaiden riskiryhmiin kuuluvien ja kaikkien yli 80-vuotiaiden rokotuksiin Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän alueella alkoi tänään. Itse rokotukset alkavat ensi maanantaina Raahen sairaalan osasto 1:n tiloissa.
Rasvamonttu löytää tällä kertaa aarreaitan kasitien reunasta Mettalanmäeltä Raahessa. Vanhatalon Maurits touhuaa omassa hallissaan erilaisten koneiden ja viritelmien kanssa. Kokoelmassa kaikki ei välttämättä ole sitä miltä kuulostaa, nimittäin sitä todistaa esimerkiksi Porsche merkkinen traktori ja BMW moottoripyörä. Eikä tavalliselta näyttävä pihatraktorikaan ole ihan perinteinen, jos se kulkee kolmeasataa :) Ihmetelläänpä kohteita tarkemmin!
Koulutuskeskus Brahen johtaja Jaana Ritolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Palvelujohtaja Mari Tuomikoskea Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Raahen kaupunginvaltuusto päätti eilisessä kokouksessaan rahoituksesta kolmelle uudelle tutkintoon johtavalle korkeakoulutukselle.
Rasvamonttu kurottaa tällä kertaa hallin kattoon Raahen Saloisissa. Alametsän Ollin jenkkiautokokoelma nimittäin kasvaa kasvamistaan ja hallinosturit uhkaavat jo jäädä samalla myös kaarojen ainoaksi säilytyspaikaksi. Mies luonnehtiikin itseään reilusti hamsteriksi ja kertoo myös autojen karheuden ja tuunailun ilon voittavan kromin kiillon. Mitä "hiomattomia timantteja" halliin on sitten vuosien aikana kertynyt ja missä vaiheessa on mikäkin projekti, kurkataanpa!
Oulussa ja Raahessa toimiva ResComi Oy on saanut tilauksen toimittaa saksalaiselle paperitehtaalle tietojärjestelmän tehdaskohtaisen suunnittelun ja käyttöönoton etäyhteyksien avulla.
Raahen Lapaluodon satamaan kulkee tavarajuna useamman kerran viikossa ensi viikosta alkaen.