Lahti Energia, Oulun Energia, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia ja Vantaan Energia sekä Oulun Sähkönmyynnin osakkaat Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia ovat allekirjoittaneet perustamissopimuksen sähkönmyynti- ja asiakaspalveluliiketoimintojensa yhdistämisestä.
SSAB aloittaa yt-neuvottelut Suomen toiminnoissaan pois lukien Lappohjan putkitehdas sekä tytäryhtiöt Ruukki Construction, Tibnor, Raahen Voima ja Presteel.
Konnevedellä lauantaina pidetyttyjen Suomen Meripelastusseuran 34. valtakunnallisten meripelastustaitokilpailujen 13-16-vuotiaiden meripelastustaitokisanuorten sarjan voitti Raahen Meripelastusyhdistystä edustanut Raahen junnut 1 -joukkue. Joukkueessa kilpaili Venla Puru, Jenny Puhto ja Mira Malo. Kilpailurata koostui kuudesta tehtävärastista. Rastien teemat olivat navigointi, viestiliikenne, merimiestaito, vedestä pelastaminen, ensiapu sekä ajankohtainen meripelastustehtävä. Kisoissa testattiin myös joukkueiden henkistä ja fyysistä suorituskykyä.
"Miten risteyksen suunnittelija on ajatellut jalankulkijan tässä liikahtavan", ihmetellään Facebookissa Raahen Puskaradiossa.
Raahen kulttuuripalvelupäällikkö Piritta Rossia haastattelee Jussi Häkkilä.
Kahdeksan naisten ja kahdeksan miesten joukkuetta jatkaa pesäpallon suomenmestaruuden tavoittelua.
Raahe-opiston rehtori Ritva Mattilaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Kolarissa Vaattojärventiellä paloi eilen maastoa noin 30 aaria.
Latvapalona edenneet liekit saatiin rajattua ja metsää ehti palaa n. 5 hehtaarin alueelta. Keliolosuhteet olivat vaikeat maaston erityisen kuivuuden vuoksi. Syttymissyystä ei ole tietoa. Yläkuvassa näkymä palopaikalle Piehingistä kuvattuna.
Hankkeen myötä Pohjois-Pohjanmaan eteläosaan rakennetaan asialle vihkiytynyt HR-henkilöiden verkosto, joka on työnhakijoiden ja työnantajien ulottuvilla yhden luukun periaatteen mukaisesti. Tavoitteena on saattaa työvoimatarve ja työtä etsivät palvelun piiriin sekä saatetaan asianosaiset saman pöydän ääreen. Hankkeen toimilla halutaan helpottaa yritysten sekä suurhankkeissa työskentelevien työntekijöiden ja heidän läheistensä sijoittumista alueelle. Tärkeää on saada tulijat viihtymään paremmin, jotta muuttamisesta tulee tavoitteiden mukaisesti pysyvämpää ja alueen yrityksille saadaan uutta osaavaa paikallista työvoimaa.
Raahe aloittaa organisaatiomuutosta koskevat yt-neuvottelut.
Kirsti Vähäkangasta haastattelee Jussi Häkkilä.
LähiTapiola Pohjoisen henkilökunta Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla jalkautuu koulujen lähistöllä oleville suojateille ja vaarallisille risteysalueille ohjaamaan pieniä koululaisia ylittämään tien turvallisesti.
Raahen Kuitu käynnistää valokuiturakentamisen tällä viikolla Vihanti-Kopsa -väliseltä osuudelta.
Rantajatsien festivaalijohtaja Charles Giliä haastattelee Jussi Häkkilä.
Raahen Satama Oy:n toimitusjohtaja Kaarlo Heikkistä haastattelee Jussi Häkkilä.