Raahen lukiossa on todettu koronatartunta, minkä seurauksena on tapahtunut rajattu joukkoaltistuminen tämän viikon maanantaina.
Raahen kaupungin ensi vuoden talousarvioesitys ja sitä seuraavan vuoden taloussuunnitelma ovat kumpikin noin kaksi miljoonaa euroa alijäämäisiä.
Raahessa kadoksissa ollut Jari Mäntylä on löydetty maastosta menehtyneenä.
Poliisi etsii lauantaina Raahessa kadonnutta 35-vuotiasta Jari Mäntylää.
Työ- ja elinkeinoministeriön johtava asiantuntija Tanja Ståhlbergiä haastattelee Jussi Häkkilä.
Tämän vuoden parhaat paikallislehdet ovat Sydän-Satakunta ja Koillissanomat.
Ohjaaja Toni Kettukangasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Tutkijatohtori Elina Hasasta Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisestä tiedekunnasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Rosamariaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Raahen Ykköspalvelu on pitkänlinjan perheyritys Raahessa. Myymälä tunnetaan täydenpalvelun atk-talona ja nykyään sieltä löytyy avaimet käteen periaatteella myös isommat kodinkoneet sekä extrana toimistotarvikkeet. Ari Kettukankaan haastateltavana myyjä ja yksi omistajista Jani Kotajärvi (oik.) vierellään myyjänä ja yrityksen toimitusjohtajana toimiva velipoika Jarmo Kotajärvi.
Raahen eilen kokoontunut kaupunginhallitus esittää valtuustolle veroprosentin nostamista nykyisestä neljännesprosentilla 21,25:een.
Raahen Cycling Club ry:n puheenjohtaja Marko Alataloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Raahessa on ilmennyt syksyn aikana useita nuorten väkivaltatilanteita.Poliisi on huolestunut tilanteesta ja pyytää vanhempia keskustelemaan nuorten kanssa.
Sote-ministerityöryhmä on käynyt läpi sote-uudistuksen lausuntokierroksella saadut lausuntopalautteet ja tehnyt linjauksia sekä muutoksia hallituksen esitysluonnokseen.
Taiteen edistämiskeskuksen taideneuvosto on nimennyt uudet jäsenet valtion taidetoimikuntiin ja alueellisiin taidetoimikuntiin.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt yhteensä 4,13 miljoonaa euroa avustusta liikuntapaikkojen rakentamiseen.