SSAB:n koko viime vuoden liikevoitto oli 2,159 miljardia kruunua, kun vuotta aiemmin voitttoa kertyi 5,181 miljardia.
Tiedottaja Iira Hartikaista SPR:n Veripalvelusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Raahen Pikkulahden ranta-alueiden asemakaava alkaa olla valmis.
Rasvamonttu kurvaa tällä kertaa 8-tieltä Arkkukarin Mutalaan Raahessa. Hongan veljekset ovat niillä kulmilla tunnettuja kättentaidoista ja runsaasta konekannasta. Kuvassa Tuomo (vas.) ja Urho Honka. Taitavia veljeksiä oli alunperin neljä ja nykyään kaksi jatkaa perinteiden vaalimista. Kokoelmasta löytyy jopa itse rakennettuja traktoreita ja metsäkoneita! Valtavaan valikoimaan tutustuminen jäi kesken parin tunnin kierroksesta huolimatta. Katsotaanpa minkälaisia on ne hongankolistajat!
Saksalaisen sota-aluksen epäillään loukanneen Suomen aluevesiä lauantai-iltana.
Jari Talkkunamaata haastattelee Petri Alminoja.
Raahen Eränkävijöiden puheenjohtaja Tomi Tuikkalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Motocafen toimitusjohtaja Ville Koutosta haastattelee Petri Alminoja.
Lapaluodon kalan ja kahvilan uutta yrittäjää Merja Rantoharjua ja hänen miestään, Raahen kalastajainseuran puheenjohtaja Martti Rantoharjua haastattelee Petri Alminoja.
Kaija Svalaa ja Mauri Takaloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Farmarimallisen henkilöauton kuljettaja ei loukkaantunut ja pääsi pois omin avuin peräluukun kautta. Onnettomuusalueella vallitsi märkä ajokeli.
Pirita Myllymäkeä ja Sari Kaurasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Rasvamontussa ei tällä kertaa putoa omena kauas puusta. Kettukankaan Pentti on toimittajan setä ja jutut on molemmilla yhtä pitkiä kuin leveitäkin. Konemies täyttää 80 vuotta, mutta ei aio juhlia pyöreitä. Lahjaksi tehtiin juhlahaastattelu. Pena tunnetaan mm. eräänlaisena "kylähulluna", murakuninkaana, autoilijana ja Pattijoen konemuseon perustajana. Mestarin pää on terävä kuin partaveitsi ja siellä syntyy nerokkaita keksintöjä. Uusinpana mm. laatikkokatokset!
Kuusikauppias Markku Ylikopsaa haastattelee Petri Alminoja.
Petri Alminojan haastateltavana Sari Niskala ja Tarmo Somero Raahen kaupungin hanketoiminnan ja kehittämisen yksiköstä.
Kuusi raahelaisseuraa on valmistellut Raahen seudun uimahallisäätiölle yhteisen esityksen Arina Areenan laajentamisesta. Kasvavien harrastajamäärien ja kenttäpulan vuoksi rakentamista esitetään vuodelle 2020.