Rasvamonttu livahtaa kuin rotta tällä kertaa Raahen Kopsaan. Koska kysymyksessä on kuitenkin Raetsaaren Mikan ja kylän ukkojen kehittelemä Rotta-maamoottoripyörä, sen järkälemäinen ulkoasu ja jykevä käyntiääni eivät pysy keltään salassa. 500 kiloisen härvilän käyttäminen nostaa taatusti hien pintaan ja sen jälkeen puolestaan maistuvat löylyt pihalta löytyvässä moottorikäyttöisessä turbosaunassa. Seuraavaksi kurkataankin mitä kaikkea speciaalia on syntynyt tämän pelle pelottoman ja sähkömestarin käsistä!
Pelastuslaitos tutkii syttymissyytä.
Tällä hetkellä kuntayhtymän alueella rokotetaan 30 vuotta täyttäviä ja sitä vanhempia kansalaisia. 16 vuotta täyttäviin päästään näillä näkymin kuluvan kesän aikana, sillä rokotteiden saatavuus on ollut viime viikkoina hyvällä tasolla.
Ari Kettukankaan jutetettavana Jari Särkkä (alla kuvia taimiston tuotteista).
VisitOulun toimitusjohtaja Päivi Penttilä piipahti lähetyksessä kertomassa juuri lanseeratusta Pohjolan rengastiestä.
Raahessa työskennellyt poliisi on pidätetty virantoimituksesta, koska häntä epäillään törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
Raahen Porvari- ja kauppakoulun hallitus on myöntänyt koko henkilöstölleen 200:n euron kertakorvauksen korona-aikaisesta lisätyöstä.
Raahen Rantajatsit järjestetään heinäkuun viimeisenä viikonloppuna.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus myönsi tämän vuoden tammi-huhtikuussa maakunnan yrityksille yhteensä 8 297 087 euroa.
Raahen Haapajärven tekoaltaan tyhjennysputki ja -venttiili peruskorjataan kesän aikana.
Raahessa Oulunväylällä paloi eilen omakotitalo.
Rasvamontussa tehdään tällä kertaa rengasmatka Raahen Saloisiin. Turusen Mauno on pitänyt vesitornin mäellä rengasliikettä vuodesta 1978 lähtien. Raahen Rengas ja Laite Oy:n tontilta löytyy mielenkiintoisia menopelejä aina henkilöbiileistä raskaaseenkalustoon asti. Näin ollen renkaitakin on kaikenlaisessa kokoluokassa. Alue käsittää n. 4 hehtaaria ja lähimailla puolestaan sijaitsee kymmenkertainen lanttaasi koneita. Ison tontin varmasti vaatiikin mm. kolme kertaa normaalikokoista suurempi 90 tonnin "mörkö" Hough pöyräkuormaajaa! Tutustutaanpa mieheen ja koneisiin tarkemmin!
Jokilaaksojen alueella oli viikonloppuna muutama maastopalo.
LähiTapiola Pohjoinen jakaa tänä keväänä 17 132 euroa lasten ja nuorten harrastustoimintaan Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla.
Raahen rokotuspisteisiin annetaan koronarokotusaikoja 55 vuotta tänä vuonna täyttäville ja alle 55-vuotiaille riskiryhmään 1 ja 2 kuuluville.
Raahen Tulevaisuuslautakunta myönsi eilisessä kokouksessaan avustukset raahelaisille kulttuuriyhdistyksille 37.000 €, liikuntayhdistyksille 55 000 € ja nuorisoyhdistyksille 9000 euroa