Raahen seudun kehityksen johtaja Pasi Pitkästä haastattelee Jussi Häkkilä.
Raahen rakennetun ympäristön lautakunta päätti tiistaisessa kokouksessaan, että nykyisen Arina Areenan laajennusta ei lähdetä toteuttamaan esitetyllä talkootyömallilla, jossa kaupunki olisi toiminut investoijana ja FC Raahe olisi vastannut suurimmasta osasta kustannuksista.
Kauppamiestä jututtaa Ari Kettukangas.
Sara Kiviniittyä haastattelee Jussi Häkkilä.
Riitta Sipolaa Raahen seudun omaishoitajat ja läheiset ry:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Eeva Tokolaa ja Aaro Ruhaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Nuorkauppakamari sekä yrittäjien paikallisyhdistykset Siikajoelta, Raahesta, Pyhäjoelta ja Vihannista valitsivat viikonloppuna alueen vuoden yrittäjät. Kuvassa Sara Kiviniitty Ekokampaamo Tauosta Raahesta.
Uhri kuoli kotinsa pihamaalla saamiinsa vammoihin. Vangitsemisvaatimuksessa rikos on perusteltu murhaksi mm. teon raakuuden johdosta. Uhri ja epäilty tunsivat toisensa.
Rasvamonttu on tällä kertaa todellisessa suomalaisen koneharrastelun ytimessä Rakentajankadulla Raahessa. Äijäkirppis Nestori avasi täällä ovensa loppukesästä ja sen jälkeen ne ovat käyneet rivakasti kuin kangaspuut. Miehille suunnatun kirpputorin hyllyissä tosin ei näy pitsiä eikä villamyssyjä ja mukana toiminnassa ja alueen koneharrasteluissa on myös naiset. Tasa-arvon nimissä kauniimman sukupuolen edustajille on myös oma ryhmänsä, eli t-paidan mukaisesti Ämmät :) Suomalaiset äijät ovat puolestaan haistaneet myymälän kahvin ja höyrymakkaran tuoksun lisäksi myös hyllyissä odottavat kone- ja varaosa-aarteet. Ja heti kun makkarat olivat kypsymässä, paikanpäälle kurvasi jo samantein näyttäviä autoja vuoden -67 Ford Fairlanesta vuoden -70 Chevrolet Impalaan saakka!
Suunnittelu- ja konsultointiyhtiö AFRY laatii Raahen kaupungin ohjauksessa SSABn Raahen terästehdasalueelle ja sen lähialueille alueen ensimmäisen asemakaavan.
Projektipäällikkö Tarja Limingojaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluehallitus hyväksyi eilisessä kokouksessaan Raahen ympärivuorokautisen perusterveydenhuollon päivystyksen poikkeuslupahakemuksen ja päätti lähettää sen sosiaali- ja terveysministeriölle.
Asukas sammutti puhelimen lavuaarissa ja tämän jälkeen asunnosta poistui kaksi henkilöä mukanaan koira ja kissa. Pelastuslaitos tuuletti tilat.
Raahen kulttuuripalveluiden päällikkö Piritta Rossia haastattelee Jussi Häkkilä.
Koksaamon kuljettimen moottorin jarru aiheutti palon lauantaiaamuna SSAB:n Raahen tehtaalla.
Noin 120:n neliön suuruinen autiotalo paloi viime yönä Raahessa Maivanperäntiellä.