Suomen tuulivoimaisin kunta löytyy Suomen Tuulivoimayhdistys ry:n tilastojen mukaan Lapista.
Raahen kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 10.1.2022, että kaupunginhallituksen teettämän ulkopuolisen selvityksen perusteella marraskuussa esille nostetussa työsuojeluasiassa ei ole kyse työturvallisuuslain 28 §:n mukaisesta häirinnästä tai epäasiallisesta kohtelusta. Kaupunginhallitus päätti myös, ettei asiassa ole syytä ryhtyä erillisiin toimenpiteisiin.
Rasvamonttu liukuu tällä kertaa hissun kissun ja näppärästi Raahen Honganpaloon. Henttusen Jouko ja parempi puolisko Hilkka nimittäin hyödyntävät luonnossa liikkuessaan nerokkaita sähköisiä apuvälineitä. Kesäisin kyseiset keksinnöt löytyvät maastopyöristä ja viimeisen vuoden aikana viritelmistä on myös jalostunut kahden istuttava sähköavusteinen potkukelkka. Eläkkeellä oleva sähköasentaja onkin utelias testailemaan erilaisia teknisiä ratkaisuja. Onpa valikoimaan päätynyt myös muutamia päriseviäkin menopelejä. Seuraavaksi otetaankin selvää miten mikäkin härvilä toimii ja tullaanko Suomessakin siirtymään lähiaikona pelkästään sähkökelkkoihin :)
Ari Kettukankaan jututettavana Jyrylän Mauri. Varsinainen kauppias Ylikopsan Markku oli juuri parhaillaan joulupuun toimitusmatkalla.
Teot ovat tapahtuneet viime kuun lopussa Raahessa. Vangitsemis oikeudenkäynti käytiin ilman yleisöä ja sen asiakirjat on määrätty toistaiseksi salassapidettäviksi. Otso Gold hakee yrityssaneeraukseen ja sillä on velkaa 75 miljoonaa euroa.
Annamari Kinnusta ja Juho Sihvosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Henriikka Koivukoskea Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisestä tiedekunnasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Valtioneuvosto on tehnyt päätöksen tämän vuoden harkinnanvaraisista valtionosuuden korotuksista.
Raahessa Reiponkadulla paloi tänään kaksikerroksisen kerrostalon toisen kerroksen huoneisto.
Kansallinen vetyverkosto -projektin projektipäällikkö Minna Näsmania haastattelee Jussi Häkkilä.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet 920 000 euroa 38:lle hankkeelle kuntien yleisten kirjastojen demokratian edistämistyöhön.
OP Koti Kemi, OP Koti Tornio, OP Koti Raahe ja OP Koti Kuusamo suunnittelevat yhdistymistään OP Koti Pohjoiseen.
Raahessa eilen kadoksissa ollut 76-vuotias muistisairas mies on löytynyt.
Raahen kaupunki tiedottaa tehostavansa kiusaamisen ja epäasiallisen käytöksen kitkemistä toiminnassaan. Taustalla on Raahen kaupunginjohtaja Ari Nurkkalan eilen julkaisema kirjelmä, jossa hän syyttää kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tarja Ollanketoa epäasiallisesta käytöksestä ja häirinnästä.
Raahen kaupunginjohtaja Ari Nurkkala syyttää kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tarja Ollanketoa epäasiallisesta käytöksestä ja häirinnästä.
Otso Gold Oy avasi Laivan kultakaivoksen Raahessa uudelleen tällä viikolla.