Kuva: OYS Valokuvaus / Pekka Huovinen

Koronatilanne Oulussa rauhallinen – koulualtistuminen Kastellin yläkoulussa

13.11.2020 17:33 - Marja Ollakka

Epidemiatilanne on Oulussa rauhallinen ja se on rauhoittunut myös edelliseen viikkoon nähden.

Tänään perjantaina Oulussa on kello 15 mennessä todettu viisi uutta koronatartuntaa. Tällä viikolla on perjantai-iltapäivään mennessä todettu yhteensä 28 koronatartuntaa, mikä on vähemmän kuin viime viikolla samaan aikaan.

Oulussa 13.11. koronan 14 vuorokauden alueellinen ilmaantuvuus sataatuhatta asukasta kohden on laskenut maanantain 58,8:sta perjantain 47,7:ään. Pohjois-Pohjanmaalla ilmaantuvuus on laskenut maanantain 36:sta perjantain 31,6:een.

Kastellin koulussa yläkoulun puolella on todettu tänään korona-altistuminen. Tapauksen selvittely on kesken, karanteeniin asetetaan noin 40 henkilöä.

Eilen ilmoitetussa Oulun kaupungin Kisakentän päiväkodissa on todettu korona-altistuminen johti 15 henkilön karanteeniin. Päiväkodin muu toiminta jatkuu normaalisti.

Eilen ilmoitetussa Oulun kaupungin ostopalveluyksikkönä toimivassa Attendo Savotanpuiston Metsätähti -ryhmäkodissa, jossa oli todettu koronatartunta työntekijällä, ei ole testeissä havaittu jatkotartuntoja. Tehostetut turvatoimet jatkuvat.

Oulussa on tällä viikolla tullut ilmi torstai-iltapäivään mennessä kuusi joukkoaltistumista. Karanteeniin on asetettu tällä viikolla perjantai-iltapäivään mennessä 159 henkilöä. Joukkoaltistumisia ja karanteeniin asettamisia on tällä viikolla ollut hieman vähemmän kuin viime viikolla samaan aikaan.

Lue myös: Oululaiset kulttuurintekijät huolissaan teatterirahojen leikkausaikeista

Kilpailut

Uusimmat