Pihlajalinna ostamassa oululaisen työterveyspalveluita tarjoavan Työterveys Virta Oy:n

09.10.2020 13:26 - Jussi Häkkilä

Pihlajalinna aloittaa neuvottelut oululaisen työterveyspalveluita tarjoavan Työterveys Virta Oy:n koko osakekannan ostosta.

Pihlajalinna aloittaa neuvottelut oululaisen työterveyspalveluita tarjoavan Työterveys Virta Oy:n koko osakekannan ostosta. Osapuolten aikomuksena on toteuttaa kauppa ja hankintasopimusten mukaiset työterveyspalveluiden hankinnat vuoden loppuun mennessä. Kaupan yhteydessä Työterveys Virta Oy:n nykyisten omistajatahojen työntekijöiden työterveyspalvelut siirtyvät Pihlajalinnalle. Sopimuskausi on neljä vuotta, minkä jälkeen sopimuksia on mahdollista jatkaa toistaiseksi voimassaolevina. Samoin mukana olevien kuntien lakisääteiselle järjestämisvastuulle kuuluvien työterveyshuollon palveluiden tuottamisvastuu siirtyy Pihlajalinnalle.
Työterveys Virralla on noin 26 000 henkilöasiakasta ja noin 140 työntekijää. Yhtiöllä on yhteensä seitsemän toimipistettä Oulussa, Kempeleessä, Muhoksella, Limingassa, Tyrnävällä ja Raahessa. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna noin 13,6 miljoonaa euroa.
Työterveys Virran suurimmat omistajat ovat Oulun kaupunki ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri.

Lue myös: Oulu myymässä Työterveys Virta Oy:n

Kilpailut

Uusimmat