Kuva: Jussi Häkkilä

Poika kaatui pyörällä pyörätien yli viritettyyn naruun Oulussa

03.10.2020 11:37 - Ari Kettukangas

Pyöräilijän vammat olivat lievät, mutta tapahtuneessa oli aineksia jopa hengenvaaralliseen loukkaantumiseen. Naruviritelmän tekijästä ei ollut vielä ilmoitushetkellä tietoa. Poliisi pyytää narun virittäjästä havaintoja tehneitä ottamaan yhteyttä Oulun poliisin vihjepuhelimeen.

Oulussa perjantaina klo 16 aikaan Tarkka-ampujankadun ja Aleksanterinkadun risteyksen luona kevyen liikenteen väylällä nuori poika loukkasi jalkansa ja kasvonsa kaaduttuaan pyörätien poikki viritettyyn naruun. Naru oli ollut kiinnitettynä puuhun ja toisella puolella olevaan kuivaustelineeseen. Pyöräilijän vammat olivat lievät, mutta tapahtuneessa oli aineksia jopa hengenvaaralliseen loukkaantumiseen. Narun havaitseminen pyöräillessä on vaikeaa ja siihen osuminen aiheuttaa suurella todennäköisyydellä kaatumisen ja loukkaantumisen. Poliisipartio kirjasi asiasta rikosilmoituksen vaaran aiheuttamisesta ja vammantuottamuksesta. Naruviritelmän tekijästä ei ollut vielä ilmoitushetkellä tietoa. Poliisi pyytää narun virittäjästä havaintoja tehneitä ottamaan yhteyttä Oulun poliisin vihjepuhelimeen.

Lue myös: Jalankulku- ja pyöräilyväylä valtatien 28 varteen Nivalaan, lisäksi parannetaan valtatien 27 ja Asematien liittymää

Kilpailut

Uusimmat