Kuva: Shutterstock

Oulun kaupunki avaa Ritaharjun hyvinvointipisteen Ideaparkiin ensi viikolla

26.08.2020 12:45 - Ari Kettukangas

Uuden hyvinvointipisteen tarjonta painottuu alussa lapsiperheille suunnattuihin palveluihin, kuten neuvolaan. Hyvinvointipiste on avoinna maanantaista torstaihin klo 10-18 ja perjantaisin klo 8-15. Hyvinvointipisteen terveydenhoitajan vastaanotolle voi varata ajan asioissa, jotka liittyvät äitiys- ja lastenneuvolaan sekä raskauden ehkäisyyn. Aika varataan Oulun Omahoidon kautta tai keskitetyn neuvolapuhelinpalvelusta. Ritaharjun hyvinvointipisteessä voi asioida ilman ajanvarausta maanantaista perjantaihin klo 10-11. Ritaharjun hyvinvointipiste kuuluu osana Tuiran hyvinvointikeskuksen palveluihin.

Oulun kaupunki avaa Ritaharjun hyvinvointipisteen Ideaparkiin tiistaina 1.syyskuuta. Uuden hyvinvointipisteen tarjonta painottuu alussa lapsiperheille suunnattuihin palveluihin, kuten neuvolaan. Hyvinvointipiste on avoinna maanantaista torstaihin klo 10-18 ja perjantaisin klo 8-15. Hyvinvointipisteen terveydenhoitajan vastaanotolle voi varata ajan asioissa, jotka liittyvät äitiys- ja lastenneuvolaan sekä raskauden ehkäisyyn. Aika varataan Oulun Omahoidon kautta tai keskitetyn neuvolapuhelinpalvelusta. Ritaharjun hyvinvointipisteessä voi asioida ilman ajanvarausta maanantaista perjantaihin klo 10-11. Terveydenhoitajat tarjoavat silloin neuvontaa ja ohjausta kaikenikäisten asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi ja tekevät pieniä toimenpiteitä, kuten rokotuksia ja vauvan painokontrolleja.
Ritaharjun hyvinvointipisteen palveluvalikoimaa laajennetaan myöhemmin. Hyvinvointipisteessä ei ole lääkärin vastaanottoa. Ritaharjun hyvinvointipiste kuuluu osana Tuiran hyvinvointikeskuksen palveluihin.

Lue myös: Poikien HPV- papilloomavirusrokotukset alkoivat

Kilpailut

Uusimmat