Oulun seudulle laaditaan kansainvälisen matkailun kehittämissuunnitelma

18.05.2020 11:13 - Jussi Häkkilä

Oululle ja Oulun seudulle tullaan tänä vuonna laatimaan kansainvälisen matkailun kehittämissuunnitelma seuraavan neljän vuoden ajalle.

Oululle ja Oulun seudulle tullaan tänä vuonna laatimaan kansainvälisen matkailun kehittämissuunnitelma seuraavan neljän vuoden ajalle. Työ alkaa haastatteluilla ja sähköisellä kyselyllä, joilla kartoitetaan nykytilanne ja arvioidaan hankkeilla saatuja tuloksia. Suunnitelmassa kuvataan ja annetaan suosituksia matkailutoimialaan liittyvien toimijatahojen organisoitumisesta kasvun tukemiseksi sekä markkinoinnin ja myynnin kehittämiseksi.
Nyt tehtävässä kehittämissuunnitelmassa arvioidaan myös viime vuosien kehittämis- ja markkinointitoimenpiteiden tuloksellisuutta sekä kansainvälistä matkailua edistäneen Attractive Oulu Region -hankkeen tavoitteiden toteutumista tähän saakka.
Lisäksi BusinessOulu ja VisitOulu toteuttavat valittujen asiantuntijoiden kanssa työpajoja, joissa keskitytään nykytilanneanalyysiin, kohdemarkkinoiden tulevaisuuden näkymiin ja mahdollisuuksiin sekä pääviesteihin. Kehittämissuunnitelmassa tullaan täsmentämään erityisesti Oulun kansainvälisen matkailun tavoitteita ja painopisteitä kohdemaiden sekä teemakohtaisten kehittämiskohteiden osalta.

Lue myös: Kempeleläiselle QuietOnille ensimmäisenä suomalaisena parhaan elektronisen matkustajatuotteen palkinto

Kilpailut

Uusimmat