Kansainvälinen matkailu kehittyi Tilastokeskuksen mukaan viime kuussa vahvasti etenkin Lapissa, jossa eurooppalaisten matkailijoiden yöpymiset kipusivat uuteen ennätykseen.
Matkamessujen liiketoimintapäällikkö Lumia Ankkuri kertoi Pookin iltapäivässä matkailun kuulumisia ja matkailututkimuksen tuloksia.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt ampuma-aseilla harjoitettavan metsästyksen Syötteen, Taivalvaaran, Ruka-Valtavaara-Pyhävaaran, Juuman sekä Hossan alueilla viiden vuoden määräajaksi tästä päivästä alkaen.
Perämeren saaristomatkailun kehittämishankkeen projektipäällikkö Oskar van Iepereniä haastattelee Jussi Häkkilä.
Haaparanta-Tornion matkailuhanke on valinnut Mia Lindqvistin ja Yao-Yu Wun alueen matkailun lähettiläiksi markkinoimaan aluetta sosiaalisessa mediassa.
Oulun kulttuuritapahtumayhdistys on saanut opetus- ja kulttuuriministeriöltä kaksivuotisen apurahan kulttuurimatkailun kehittämiseen.
Oulun Matkailu Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Yrjötapio Kivisaari (53). Hän aloittaa tehtävässään elokuun 2021 alussa.
Rovaniemeläinen matkailuyritys Apukka Resort rakentaa uusia kammimajoituksia ja uudistaa tilojansa yhdeksällä miljoonalla eurolla seuraavan kahden vuoden aikana.
Lapin liiton, Lapin ELY-keskuksen, Lapin kauppakamarin, Lapin Yrittäjien, Finnveran, Rovaniemen kaupungin sekä Meri-Lapin kehittämiskeskuksen suhdannekatsauksen mukaan Lapin suhdannekehitys notkahti koko maata voimakkaammin koronapandemian rajoitustoimien iskiessä vuosi sitten keväällä.
VisitOulun toimitusjohtaja Päivi Penttilä piipahti lähetyksessä kertomassa juuri lanseeratusta Pohjolan rengastiestä.
Metsähallituksen Luontopalvelut kunnostaa 18 Lapin päivä-, autio-, varaustupaa sekä historiallista tupaa.
Las Vegas ja Elvis ovat saaneet vahvan haastajan Suomen Naantalista. Muumimaailmassa on pidetty hääseremonioita yli 20 vuotta, mutta vain japanilaisille.
Kalajoen Matkailuyhdistys on palkinnut kevätkokouksessaan matkailun työntekijöinä ansioituneita kalajokisia.
Matkailuauton kuljettaja loukkaantui eilen illansuussa törmättyään ojaan suistuneen raskaan ajoneuvoyhdistelmän perävaunuun kasitiellä Kalajoen Rahjankylässä.
Nallikarin Talvikylän kyläpäällikkö Kalle Komulainen kertoi Pookin iltapäivässä lauantaina avautuvasta Talvikylästä.
Plassin Kyläyhdistyksen puheenjohtaja Jorma Untista haastattelee Jussi Häkkilä.