Koordinaattori Heli Laukkasta Pyörämatkailukeskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Marja jututti Matkamessuilla viestinnän asiantuntija Anu-Eveliina Mattilaa.
Lapland North Destinationsin johtaja Hanna Kouria haastattelee Jussi Häkkilä.
Palvelualojen ammattiliitto PAM ja työnantajia edustava Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa pääsivät tänään sopimukseen hiihtokeskusalan työntekijöitä koskevasta työehtosopimuksesta.
Merenkurkun neuvoston hankepäällikkö Marianne Sjöströmiä haastattelee Jussi Häkkilä.
ELY-keskus on myöntänyt yhteensä noin 3,4 miljoonaa euroa avustusta harvaan asuttujen alueiden luonto-, ruoka-, kalastus- ja metsästysmatkailun kehittämiseen.
Palvelualojen ammattiliitto PAMin ja työnantajia edustavan Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRan välinen sovittelu hiihtokeskusalan työehdoista ja palkoista päättyi eilen tuloksettomana.
Palvelualojen ammattiliitto katkaisi tänään työehtosopimusneuvottelut Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRan kanssa.
Oulun matkailufoorumin jälkeisissä tunnelmissa Pookin studiossa vierailivat Saaga Travelin osakas ja myyntipäällikkö Johanna Salmela sekä BusinessOulun asiakkuuspäällikkö Jyrki Kemppainen.
Kuntamarkkinoinnin suomenmestaruutta tavoittelee kymmenen kilpailutyötä, Pohjois-Suomesta mukana ovat Oulun matkailun Pohjolan rengastie sekä Sallan kunnan ja House of Laplandin Save Salla 2032.
Lapin yliopiston matkailualan tutkimus- ja koulutusinsituutti, Going Green Oy ja Porotilamatkailu ry ovat luoneet yhteistyössä maailman ensimmäisen matkailuporojen hyvinvointikriteeristön.
VisitOulun mukaan yöpymisten määrä Oulussa kasvoi viime kuussa edellisen vuoden huhtikuuhun verrattuna noin 76 prosenttia.
Kuusamon alueella on tehty kuluneena talvena ennätyksiä yöpymisissä, hiihtopäivissä sekä elämysmyynnissä.
Oulun Matkailu Oy:n mukaan kyseisen rekisterin kautta matkailijat löytävät tarvitsemansa palvelut entistä helpommin ja matkailuyritykset saavat palvelunsa paremmin näkyville.
Oulun seudun kansainvälistä matkailupotentiaalia ei olla vielä hyödynnetty. Tämä selviää Oulun Matkailu Oy:n tekemän selvityshankkeen kautta. Kehittämistä jatketaan nyt uudessa hankkeessa, jossa on mukana viisikymmentä Euroopan Unionin alueella olevaa kaupunkia.
Viime vuosi kasvatti vapaa-ajan matkailijoiden osuutta Oulun seudulla.