Mikroyrittäjille räätälöity koulutus alkaa Oulussa

28.04.2020 08:51 - Jussi Häkkilä

Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin johtaja, professori Matti Muhosta haastattelee Jussi Häkkilä.

Suomen ensimmäinen mikroyrittäjyyden koulutus alkaa ensi viikolla Oulun yliopistossa. Avoimen yliopiston ja täydennyskoulutuksen kautta tarjottavan koulutuksen tavoitteena on parantaa mikro- ja yksinyrittäjien liiketoimintaosaamista. Erityistä huomiota kiinnitetään digitaaliseen markkinointiin sekä yrittäjän osaamisen ja jaksamisen väliseen vuorovaikutukseen. Koulutus toteutetaan kokonaan verkkokoulutuksena.
Koulutukseen voivat osallistua kaikki suomalaiset mikroyrittäjät ajasta ja asuinpaikasta riippumatta. Se on suunnattu myös yrityspalvelutehtävissä työskenteleville, päättäjille sekä yrittämisestä kiinnostuneille tai sitä suunnitteleville.
Täydennyskoulutuskurssille osallstuminen ei edellytä aiempia akateemisia opintoja eikä osallistujamäärää ole rajoitettu. Kurssille voi vielä ilmoittautua Oulun yliopiston Täydentävien opintojen keskuksen verkkosivujen kautta.
Koulutus jatkuu ensi syksynä.

Lue myös: Nivalassa toimivalle Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutille valtakunnallinen mikroyrittäjyyden tutkimustehtävä

Kilpailut

Uusimmat