Oulun Yrittäjät palkitsi tänään juhlassaan vuoden yrittäjänä Haurun Jäteauto Oy:n.
Keski-Pohjanmaan Yrittäjät jakoi tänään maakunnalliset yrittäjäpalkinnot Yrittäjägaalassa Kokkolan kaupungintalolla.
Oulun Yrittäjien Vuoden Yrittäjä 2020 on Slatek. Jo yli neljäkymmentä vuotta toiminut oululainen perheyritys Slatek huolehtii siitä, että ihmisillä riittää puhdasta vettä. Vuoden yksinyrittäjäksi 2020 Oulun Yrittäjät valitsi palvelu- ja strategiamuotoilija Johanna Laurisen Businessworksista. Marjan jututettavana Pookin iltapäivässä oli Johanna Laurinen.
Tuen saamisen ehtona on mm. yksinyrittäjän taloudellinen tilanne ja liikevaihdon ovat heikentyminen koronavirusepidemian vuoksi 16. maaliskuuta jälkeen ja että yksinyrittäjällä katsotaan olevan edellytykset kannattavaan liiketoimintaan. Tukea voidaan myöntää kustannuksiin, jotka ovat aiheutuneet maaliskuun loppupuoliskon ja elokuun lopun välisenä aikana.
Heidi Hannusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Keski-Pohjanmaan maakunnallinen yrittäjäpalkinto jaettiin eilen 24 Pesula Oy:lle Kokkolasta ja maakunnallinen yksinyrittäjäpalkinto Toiminimi Valter Forsénille Kruunupyystä.
BusinessOulun mukaan yksinyrittäjätuen hakemuksia on Oulussa jätetty yli tuhat.
Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin johtaja, professori Matti Muhosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oululaiset yksinyrittäjät voivat saada Oulun kaupungilta 2000 euroa korvausta koronavirustilanteen aiheuttamien taloudellisten menetysten korjaamiseksi.
Heidi Hannusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun Yrittäjät ry on valinnut Oulun vuoden yksinyrittäjäksi Petra Silvennoisen. Petra piipahti vierailulla Pookin iltapäivässä.
Suklaanvalmistaja Riikka Ojanen on valittu tämän vuoden yksinyrittäjäksi Oulussa.
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Yksinyrittäjä-pilottiprojekti on käynnistynyt ja siihen on valittu 15 yksinyrittäjää Pohjois-Pohjanmaan alueelta, kauimmaiset Kuusamosta ja Pyhäjärveltä. Yksinyrittäjä-hankkeen koordinaattori Piia Innasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät palkitsivat vuoden yksinyrittäjänä JuhlaGurun Jenna Antinmaan Oulusta. Voitostaan ja luonteeltaan iloinen nainen piipahti Pookin iltapäivässä Marjan vieraana. Miten Jenna päätyi yrittäjäksi? Millaisen harrastuksen hän on löytänyt auttamaan jaksamisessaan?